YERLİ KÖMÜRE DEĞER KATANLARA ÖDÜL

Kömür Üreticileri Derneği (KÖMÜRDER) Yerli kömür üretimini destekleyen kurumlar ödüllendirildi.

YERLİ KÖMÜRE DEĞER KATANLARA ÖDÜL
 YERLİ KÖMÜRE DEĞER KATANLARA ÖDÜL



Kömür Üreticileri Derneği (KÖMÜRDER) Yerli kömür üretimini destekleyen kurumlar ödüllendirildi.


Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın desteğiyle Kömür Üreticileri Derneği (KÖMÜRDER) tarafından bu yıl üçüncü kez düzenlenen Temiz Kömür Teknolojileri Çalıştayı ve Fuarı’nda yerli kömür üretimini destekleyen kurumlar ödüllendirildi.




ICCS 2019 ÖDÜLLERİ DAĞITILDI, KÖMÜRDE YATIRIM ÖDÜLÜNÜ MURAT ÖZYEĞİN ALDI, KÖMÜR REZERVİNİ ARTIRMA ÖDÜLÜ MTA’NIN OLDU


İstanbul Pullman Kongre Merkezi’nde 18 Nisan 2019 tarihinde gerçekleşen törende, ICCS 2019 Ödülleri, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Mithat Cansız ve KÖMÜRDER Başkanı Gökalp Büyükyıldız tarafından verildi.

Yatırım Ödülü’nü kazanan Polyak Eynez’in ödülünü Polyak Eynez Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özyeğin aldı. İmbat Madencilik istihdamda sağladığı artışla ödüle layık görüldü ve ödül Şirket Ortağı Arif Kurtel’e sunuldu.

Sürdürülebilirlik Ödülü’nü Yeni Anadolu Madencilik kazandı, ödül Genel Müdür Nadim Ekiz’e takdim edildi. Üretim Ödülü Ercan Şirketler Topluluğu’ndan Yönetim Kurulu Başkanı Nurullah Ercan’a verildi.

Zenginleştirme Ödülü’nü kazanan Çiftay-Ardem adına ödülü Çiftay Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Aydın aldı. Ar-Ge ödülünü almaya hak kazanan Garanti Koza Enerji adına ödül Yönetim Kurulu Üyesi Hulusi Şahin adına Mühendislik ve Ar-Ge Müdürü Şuayip Avşar’a takdim edildi. Yerli kömürün en kritik konularından olan rezerv konusundaki çalışmaları nedeniyle Rezerv Artırma Ödülü, MTA’dan Genel Müdür Cengiz Erdem’e sunuldu.

Polat Madencilik’ten Muzaffer Polat’a ise Onur Ödülü takdim edildi.

Yerli kömürü destekleyenler kazandı:



Yatırım Ödülü: Polyak Eynez

İstihdam Ödülü: İmbat Madencilik

Sürdürülebilirlik Ödülü: Yeni Anadolu Madencilik

Üretim Ödülü: Ercan Şirketler Topluluğu

Zenginleştirme Ödülü: Çiftay-Ardem

Ar-Ge Ödülü: Garanti Koza Enerji

Rezervi Artırma Ödülü: MTA

Onur Ödülü: Muzaffer Polat - Polat Madencilik

Temiz Kömür Teknolojileri Çalıştayı ve Fuarı hakkında daha detaylı bilgi almak isterseniz adresini ziyaret edebilirsiniz.

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER