Türkiye'nin ilk +18 oteli Antalya Side’de

Türkiye’nin ilk ’+18’ 5 yıldızlı oteli Commodore Elite Suites camp - Spa Side, Antalya’nın tatil cenneti Side’de turizme açıldı.

Türkiye'nin ilk +18 oteli Antalya Side’de

   Türk Turizminin İlk '+18' Oteli

Antalya'nın tatil cenneti Side'de, Türkiye'nin ilk '+18' 5 yıldızlı oteli Commodore Elite Suites & Spa Side açıldı.

Antalya'da antik kenti ve günbatımının en güzel izlenebildiği denizi ile her yıl yüzbinlerce yerli ve yabancı tatilcinin akın ettiği Side'de, Türkiye'nin bu yaz hizmete giren Sağ-Tur A.Ş. firmasına ait Commodore Elite Suites & Spa Side sadece 18 yaşüstü kişilere hizmet veriyor. 'Romantizm Dahil' parolası ile +18'in uygulandığı otelde çiftlere romantik ve lüks bir tatil vadediliyor. Otelde 22'si deluxe olmak üzere toplam 66 süit oda, özel havuzu olan 10 oda ve 198 deniz manzaralı toplam 274 oda bulunuyor.

Toplam 16 bin 500 metrekare alanda kurulu 7 katlı 3 bloktan oluşan ve 12 ay turizme açık olarak hizmet verecek otelin yatak kapasitesi ise 548. Her çeşit konforun ultra herşey dahil sistemi ile sunulduğu otel, özellikle birbirine vakit ayırmak isteyen her yaştan çift ve balayı çiftleri için ideal bir tatil olanağı sunuyor. Özel hocalar eşliğindeki pilates ve fitness salonları, yarı olimpik kapalı yüzme havuzu bulunan otelin SPA bölümünde, 2 sauna, Türk Hamamı ve buhar banyosu haricinde 3'ü bahçede açık havada olmak üzere toplam 9 masaj salonu bulunuyor.

ÇİFTLER ÇOCUK SESİ DUYMUYOR

Otel sahibi Cenk Beyaz, farklılık olması ve çiftlerin çocuk gürültüsünden uzak, eğlencenin ön plana çıkmadığı, daha çok dinlence amaçlı bir tatil ortamı planladıklarını dile getirdi.

Birçok çiftin bu yönde tatil istediğini vurgulayan Beyaz, "Daha huzurlu ve rahat, kendisi ve eşine daha çok vakit ayırabildiği, sakin, romantik bir tatil yapabiliyor. Avrupa ve Ruslar'dan bu yönde de çok ciddi talepler var. Şu anda otelemizde İngiltere, Almanya, Rusya gibi dünyanın birçok ülkesinden 40'ı aşkın balayı müşterimiz konaklıyor" dedi.

Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2012, 17:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER