Türkiye’nin Hediye Haritası çıkarıldı

Türkiye’de alışveriş trendlerinin belirleyicisi ve öncüsü olan Boyner, Türkiye’nin Aralık ayı hediye tercihlerini mercek altına aldı.

Türkiye’nin Hediye Haritası çıkarıldı
 Türkiye’nin Hediye Haritası çıkarıldı

Türkiye’de alışveriş trendlerinin belirleyicisi ve öncüsü olan Boyner, Türkiye’nin Aralık ayı hediye tercihlerini mercek altına aldı. Yeni yıl coşkusunu ailesini ve sevdiklerini mutlu ederek katlamak isteyenler, hediye alışverişi tercihini Boyner’den yana kullandı.

Dünya modasının en beğenilen ve takip edilen markalarının yanısıra Boyner özel markalarına ait milyonlarca ürünü, keyifli alışveriş deneyimiyle müşterileri ile buluşturan Boyner, Türkiye’de yeni yıl alışverişinin adresi oldu.

10 milyon ziyaretçi ile yeni yıl coşkusu yaşandı
Aralık ayında 37 şehirde 96 Boyner mağazası, hediye alan 10 milyon ziyaretçiyi ağırladı. Yılbaşının sıcacık geçmesini dileyen Boyner müşterileri, sevdiklerine 550.000 kazak ve pantolon hediye etti.

En çok erkekler hediye aldı
Bu yılbaşı alışverişinde Boyner mağazalarından en çok erkekler hediye aldı. Aralık ayı boyunca Boyner mağazalarına gelerek hediye seçenlerin %51’i erkekler oldu. Kadınlar ise yeni yıl alışverişinde tüm aile fertlerine hediye seçti, çocuklar, eşler, anne ve babalar unutulmadı.

Yılın modası hediye tıklamak oldu
Boyner’in Aralık ayı değerlendirmesi, Türkiye’nin online alışverişi ne kadar çok sevdiğini ve kullandığını gözler önüne serdi. boyner.com.tr satışları, bir önceki yılbaşı dönemine göre % 85 büyüme gösterdi.

Askıda İyilik projesi ile 25.000 ihtiyaç sahibine iyilik paketleri ulaştırıldı
Türkiye’nin mağazacılık alanında en büyük iyilik hareketini hayata geçiren Boyner’in Lokman Hekim Sağlık Vakfı ile birlikte yürüttüğü ‘Askıda İyilik’ projesi ile, başladığı günden bu yana 6 ayda toplam 25.000 ihtiyaç sahibine iyilik paketleri ulaştırıldı. Boyner mağazalarından alınan iyilik paketleri, Lokman Hekim Vakfı aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor. Askıda İyilik projesi ile Boyner, 2017 yılında da müşterilerinin iyilik yapmalarına aracı olmaya devam edecek.

Güncelleme Tarihi: 14 Ocak 2017, 19:23
YORUM EKLE
YORUMLAR
Rahym
Rahym - 7 yıl Önce

Coh iymis

SIRADAKİ HABER