TAT KONSERVE SANAYİİ A.Ş.’YE YENİ GENEL MÜDÜR

Koçtaş Genel Müdür Yardımcısı Arzu Aslan Kesimer, Tat Konserve Sanayii A.Ş.’nin yeni Genel Müdürü oldu. Koç Holding bünyesindeki Üretim ve Pazarlama şirketlerinde ilk bayan Genel Müdür olan Arzu Aslan Kesimer, Tat Konserve Sanayii A.Ş.’nin çatısı altında bulunan Tat, SEK, Maret ve Pastavilla markalarından sorumlu olacak.

TAT KONSERVE SANAYİİ A.Ş.’YE YENİ GENEL MÜDÜR
2 yıllık bankacılık deneyiminin ardından, 1994 yılında Koçtaş’ta çalışmaya başlayan Kesimer, Koçtaş’ın büyüme ve markalaşma sürecinde önemli bir rol oynadı. 1998-2007 yılları arasında Pazarlama Müdürü olarak görev yaptıktan sonra 2007’de Pazarlama ve Mağaza Planlama Direktörlüğü’ne getirildi. 2010 yılında ise Kategori yönetimi, Pazarlama, Merchandising, Satınalma ve Mağaza açılışlarından sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevini üstlendi.

Güçlü Toker’in, Ekim 2011 sonunda emekliye ayrılmasını takiben Tat Konserve Sanayii A.Ş. Genel Müdürlüğü görevine Arzu Aslan Kesimer getirildi.
 
Tat, SEK, Maret ve Pastavilla markalarını çatısında bulunduran Tat Konserve Sanayii A.Ş.’nin yeni Genel Müdürü Arzu Aslan Kesimer, Koç Holding bünyesinde yer alan Üretim ve Pazarlama şirketlerindeki ilk bayan genel müdür oldu.

Marmara Üniversitesi İngilizce İktisat Bölümü mezunu olan ve Boğaziçi Üniversitesi’nde Ekonomi Yüksek Lisans Programı’nı tamamlayan Kesimer, evli ve iki çocuk annesidir. İngilizce ve Almanca bilmektedir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER