Ramazan pidesi satışları 5 kat arttı

Türkiye’nin yeni nesil online süpermarketi istegelsin, Ramazan ayının ilk yarısının satış verilerini açıkladı.

Ramazan pidesi satışları 5 kat arttı
 Ramazan pidesi satışları 5 kat arttı

Türkiye’nin yeni nesil online süpermarketi istegelsin, Ramazan ayının ilk yarısının satış verilerini açıkladı.

Ramazan’ın simgesi pide ve hurma satışlarındaki artış dikkat çekti. Ramazan pidesi satışları geçen yıla göre beş kat artarken, hurma satışlarının ise iki kat arttığı görüldü. istegelsin’in, uygulamaya koyduğu kargoyla teslim özelliğiyle ise en çok çikolata, bisküvi, kahve ve çay siparişi verildi.
 

Uçtan uca bir süpermarket olarak faaliyet gösteren istegelsin, Ramazan ayının ilk yarısının satış verilerini açıkladı. Salgın önlemleri kapsamında kalabalık sofralarda bir araya gelemeyenler, Ramazan’ın simgesi pide ve hurmaya yöneldi. Ramazan pidesi satışları geçen yıla göre beş kat arttı. Artış oranı ise yüzde 536 olarak kaydedildi. Ramazan pidesinin en çok satıldığı iller sırasıyla İstanbul, Ankara, İzmir, Muğla, Kocaeli, Eskişehir ve Manisa oldu. 

 
Hurma satışları ikiye katlandı

 
Ramazan sofralarının olmazsa olmazlarından hurma satışları ise geçen yıla göre iki kat arttı. Hurma satışları Ramazan’ın da gelmesiyle geçen aya göre ise yüzde 197 oranında bir artış gösterdi. Hurma satışlarının en çok satıldığı iller sıralamasında tablo değişmedi. Sırasıyla İstanbul, Ankara, İzmir, Muğla, Kocaeli, Eskişehir ve Manisa en çok hurma siparişi veren iller oldu.

 
En çok çikolata ve kahve sipariş edildi

 
Türkiye’nin yeni nesil online süpermarketi istegelsin, uygulamaya koyduğu kargoyla teslim özelliği sayesinde Türkiye’nin 81 ilindeki kullanıcılarına kargo aracılığıyla da ulaşıyor. istegelsin’in hizmet verdiği İstanbul, Kocaeli, Ankara, Bodrum, Eskişehir, İzmir ve Manisa’nın dışındaki Türkiye’nin 81 ilindeki kullanıcılar da istegelsin’den verdikleri siparişi kargo aracılığıyla teslim alabiliyorlar. Taze ve soğuk zincir ürünleri hariç, kargoyla taşınabilen binlerce ürüne market fiyatıyla ulaşabiliyorlar. istegelsin, kargoyla teslim özelliği uygulamasıyla ilgili verileri de paylaştı. Buna göre, en çok kargo siparişi veren iller listesinde ilk sırayı İzmir aldı. İzmir’i sırasıyla Bursa, Samsun, Adana, Antalya, Konya, Balıkesir, Mersin, Hatay ve Kayseri takip etti. En çok sipariş verilen ürünler ise çikolata, bisküvi, kahve ve çay oldu. Ortalama sepet tutarının ise 169 TL olduğu görüldü.

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109