Kamerun basın heyeti OTİAD’ı ziyaret etti

İstanbul Ticaret Odası (İTO), stratejik açıdan Orta Afrika ülkelerine geçiş noktası olma özelliği taşıyan Kamerun’da 24-27 Eylül tarihlerinde Türk Ürünleri Fuarı açıyor.

Kamerun basın heyeti OTİAD’ı ziyaret etti
Kamerun basın heyeti OTİAD’ı ziyaret etti

 İstanbul Ticaret Odası (İTO), stratejik açıdan Orta Afrika ülkelerine geçiş noktası olma özelliği taşıyan Kamerun’da 24-27 Eylül tarihlerinde Türk Ürünleri Fuarı açıyor. Fuarın tanıtımı amacıyla İTO’nun konuğu olarak İstanbul’a gelen bir basın heyeti OTİAD’ı da ziyaret ederek Osmanbey hakkında bilgi aldı.

İstanbul’daki incelemeler çerçevesinde OTİAD’ın konuğu olan heyet, Başkan İlker Karataş ve OTİAD Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya geldi. OTİAD ve Osmanbey piyasası hakkında bilgi alan heyet; ziyaretin amacının fuar öncesi İstanbul’u görmek ve buradan edindikleri izlenimleri Kamerun kamuoyuna sunmak olduğunu belirtti. Osmanbey sokaklarını gezen heyet Osmanbey’in Kamerun’da tanıtımı için ellerinden geleni yapacaklarını söylediler.   

Fuar, 24-27 Eylül tarihleri arasında Kamerun’un başkenti Yaounde’de gerçekleştirilecek.

Fuar aynı zamanda Türk ürünlerinin detaylı bir şekilde tanıtılması ve Afrika Kıtası’nın Kamerun ile birlikte sunduğu potansiyel ticaret imkanlarının yakından görme fırsatı da sunmayı amaçlıyor. 

Heyette yer alan gazetecilerin isimleri ve yayın organları şöyle: Hana Valentine Bboum Epouse Hdjoumou (CRTV Kamerun Milli Televizyonu), Olivier Kingue Molli (Gazeteci-Sunucu CRTV), Alain Pierre Koagne Souop (Canal 2’de Cameroun Vision programı sunucusu), Augustin Fogang (Cameroon Tribune Yazı İşleri Müdürü), Sylvestre Tetchiada (Afrique Leadership Dergisi Genel Yayın Yönetmeni) ve Kameraman Ondigi Edzoa.

Güncelleme Tarihi: 15 Ağustos 2014, 14:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109