İŞKUR alışveriş merkezlerinde vatandaşlarla buluşuyor

İŞKUR Kadıköy Hizmet Merkezi önemli faaliyetleri imza atarak vatandaşlarım memnuniyetini kazanıyor.

İŞKUR alışveriş merkezlerinde vatandaşlarla buluşuyor
İŞKUR alışveriş merkezlerinde vatandaşlarla buluşuyor

İŞKUR Kadıköy Hizmet Merkezi önemli faaliyetleri imza atarak vatandaşlarım memnuniyetini kazanıyor

Türkiye İş Kurumu Kadıköy Hizmet Merkezi, iş arayana ve işverene daha fazla ulaşmak adına ve kurum hizmetlerimizin farkındalığını artırmak amacıyla Anadolu Yakasındaki AVM’lerde stantlar kurarak İşgücü Yetiştirme Kursları, İşbaşı Eğitim Programları, Girişimcilik Programları ve İş Arama Becerileri hakkında vatandaşları bilgilendirmektedir. Açılan stantlarda iş arayanların yanı sıra öğrencilere ve işverenlere yönelik faaliyetlerde de bulunulmaktadır.

Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler’in açılışını yaptığı stantlar 18-21 Ağustos tarihleri arasında Kozyatağı Carrefour AVM ve Ataşehir Palladium AVM’lerde hizmet verecek.

Kadıköy Hizmet Merkezi Şube Müdürü Fahri ACAR, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “İŞKUR olarak yaptığımız bütün çalışmaların iş arayan vatandaşlara ve işverenlere daha iyi hizmet verme amacını taşıyor. Kadıköy Hizmet Merkezimiz; Kadıköy, Üsküdar, Ataşehir, Beykoz ve Adalar ilçelerine hizmet veriyor. Bu faaliyetlerde Kaymakamlıklarımızın ve diğer kamu kurumlarının da desteklerini görüyoruz. Kurumumuzun genç ve dinamik kadrosunu oluşturan İş ve Meslek Danışmanlarının görev aldığı bu stantlara tüm vatandaşları bekliyoruz” dedi. 

Acar, İŞKUR’un AVM’lerde hizmet alanıyla ilgili çalışmaları bundan sonraki süreçte diğer ilçelerde de devam edeceğini sözlerine ekledi.




 





Güncelleme Tarihi: 20 Ağustos 2014, 22:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109