Günde 1 TL’ye İş Yeriniz Güvence Altında

Türkiye’nin ilk perakende sigorta zinciri Sigorta Cini, günde 1 TL’den başlayan fiyatlarla bünyesinde bulunan sigorta şirketlerinden sunduğu “İş Yeri Sigortası” ile iş yerlerini koruma altına alıyor.

Günde 1 TL’ye İş Yeriniz Güvence Altında
 Günde 1 TL’ye İş Yeriniz Güvence Altında
Klasikleşmiş sigortacılık anlayışının dışında bir perakende sigorta mağaza zinciri olarak hizmet veren Sigorta Cini, bünyesinde bulunan Türkiye’nin en güvenilir sigorta şirketlerinden sunduğu “İş Yeri Sigortası” ile iş yerlerini yangına, hırsızlığa, sel ve su baskınlarına, terör olaylarına ve daha birçok riske karşı güvence altına alıyor. Üstelik günde 1 TL’den başlayan fiyatlarla…

Türkiye’nin ilk perakende sigorta zinciri Sigorta Cini, günde 1 TL’den başlayan fiyatlarla bünyesinde bulunan sigorta şirketlerinden sunduğu “İş Yeri Sigortası” ile iş yerlerini koruma altına alıyor.

İş Yeri Sigortası ile bina ve muhteviyat ile birlikte iş yerinizdeki varlıklarınız, iş yeriniz ile ilgili sorumluluklarınız ve işinizin devamlılığı ile ilgili doğrudan ve dolaylı olarak üzerinize düşen birçok riske karşı iş yeriniz güvence altına alınıyor. Böylelikle yangın, yıldırım, infilak, grev, lokavt, kargaşa, halk hareketleri, kötü niyetli hareketler, terör, hırsızlık, sel ve su olayları gibi risklere karşı iş yerlerini tek bir poliçe ile koruma altına almak mümkün.

İş yeri sigortası ile sunulan ek avantajlar ile komşular ve kiracılara karşı olan sorumluluklar, iş yeri sahibinin çalışanlarının başına gelebilecek olaylardaki maddi ve manevi sorumluluklar, faaliyetlerden kaynaklı olabilecek sorumluluklar, çalışanların emniyeti suistimalinden kaynaklı yaşanabilecek sorumluluklar, dahili su ve izolasyon masrafları karşılanıyor. Ayrıca 7/24 yardım hizmeti içerisinde bulunan tesisat, elektrik, anahtar ve cam işleri de ek olarak sunulan avantajlar arasında yer alıyor.

İş Yeri Sigortası hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için Sigorta Cini’nin Türkiye genelinde bulunan mağazalarını ziyaret edebilirsiniz.

Sigorta Cini Hakkında:
Türkiye’nin ilk perakende sigorta dağıtım kanalı, NN Grubu'nun yatırımı Sigorta Cini, sigortacılık hizmetini mağazalaştırarak sigortanın kolay ulaşılır olmasını hedefliyor. Türkiye genelinde 8 ilde 24 mağazada 130 çalışanıyla faaliyetlerini sürdüren Sigorta Cini, klasikleşmiş sigortacılık anlayışının dışında bir perakende zinciri olarak hizmet veriyor. Sigorta Cini mağazalarında, müşteri odaklı hizmete büyük öncelik veriliyor. Sigorta Cini mağazalarına sigorta ihtiyacı ile gelen müşterilerin öncelikle sigorta ihtiyaçları kişiye özel olarak analiz edilerek, hangi ürünlere ihtiyaçları olduğu belirleniyor. Sunulan tarafsız danışmanlık hizmetiyle, müşteriler kendi ihtiyaçlarına en uygun sigorta ürününü bulma imkânına sahip oluyor. Teklif aşamasında ise poliçe evraklarında bulunan tüm detaylar müşteriler için kolaylaştırılıyor; basit, kolay anlaşılır ve kafa karıştırmayan bir sigorta hizmeti sunuluyor. Sigorta Cini mağazalarında; AKSigorta, AXA Sigorta, ERGO, Groupama, HDI Sigorta, Mapfre Genel Sigorta, Sompo Japan, Acıbadem Sigorta, AIG ve Ray Sigorta şirketlerinin kasko ve trafik sigortaları, konut, zorunlu deprem sigortası, tamamlayıcı sağlık sigortası gibi tüm sigorta ürünleri ile NN Hayat ve Emeklilik’in hayat ve bireysel emeklilik ürünleri hakkında danışmanlık hizmeti verilmektedir. www.sigortacini.com.tr

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER