GROHE Almanya’da “Yılın Yenilikçisi” Ödülünü Aldı

Grohe AG, Almanya’nın en yenilikçi şirketleri sıralamasına girdi ve tüketici ürünleri kategorisinde “2016’da Yılın Yenilikçisi” ödülüne layık görüldü.

GROHE Almanya’da “Yılın Yenilikçisi” Ödülünü Aldı
 GROHE Almanya’da “Yılın Yenilikçisi” Ödülünü Aldı

6.482 şirket temsilcisi ve uzmanın cevaplarıyla katıldığı araştırma sonucunda Grohe AG, Almanya’nın en yenilikçi şirketleri sıralamasına girdi ve tüketici ürünleri kategorisinde “2016’da Yılın Yenilikçisi” ödülüne layık görüldü.

6.482 şirket temsilcisi ve uzmanın cevaplarıyla katıldığı araştırma sonucunda Grohe AG, Almanya’nın en yenilikçi şirketleri sıralamasına girdi ve tüketici ürünleri kategorisinde “2016’da Yılın Yenilikçisi” ödülüne layık görüldü.

Bir şirketi yenilikçi yapan nedir? Peki bir inovasyonu gördüğünüzde nasıl tanırsınız? Merkezi Hamburg’da bulunan, “brand eins Medien AG”nin kurumsal yayıncılık iştiraki “brand eins Wissen” ile önde gelen istatistik portalı statista.com operatörü Statista, bu soruların cevaplarını bulmak amacıyla bir araştırma gerçekleştirdiler.
Araştırma kapsamında, inovasyon ödülü sahibi şirketlerden 2.056 temsilciye ve global bilgi transferi ve araştırma ağı Atheneum Partners’dan 4.326 uzmana sektörlerin en yenilikçi temsilcileri soruldu. Önerilen 1.800 şirketin 256’sı listenin üst sıralarına yerleşti. Bu şirketler arasında yer alan Grohe AG, Almanya’nın en yenilikçi şirketlerinden biri olarak “2016’da Yılın Yenilikçisi” ödülüne layık görüldü.
20 farklı sektörden 256 şirket, ürünler, süreçler ve kurumsal kültür olmak üzere üç inovasyon alanında değerlendirildi. GROHE ise, Henkel AG & Co. KGaA, Samsung Electronics GmbH, adidas AG ve Miele & Co. KG gibi tanınmış kuruluşların da yer aldığı tüketici ürünleri kategorisinde yer aldı. Grohe AG CEO’su Michael Rauterkus ödülün açıklanmasının ardından şöyle konuştu: “Uzmanların yenilik yapma yeteneğimizi takdir edip bizi listenin tepesine yerleştirmiş olmalarından gurur duyuyoruz. Dünya çapında bu kadar çok yenilikçi şirket arasından seçilmiş olmak büyük bir onur. Bundan böyle, 2016 Yılın Yenilikçisi unvanına layık olmaya ve sıhhi tesisat ürünleri sektörünü daha yenilikçi teknoloji, tasarım ve ürünler ile daha da ileriye taşımaya devam edeceğiz.”
GROHE hakkında
GROHE dünyanın önde gelen sıhhi tesisat donanımları sağlayıcısıdır. GROHE Group, global GROHE markası kalite, teknoloji ve tasarımın yanı sıra “Pure Freude an Wasser” felsefesini sunmayı amaçlayan sorumluluktan oluşan marka değerlerinden güç almaktadır.
GROHE’nin dünya çapında 6.000 civarında çalışanı bulunmaktadır. GROHE'nin Almanya'daki çalışan sayısı yaklaşık olarak 2.400'dür. GROHE, Almanya’daki üç üretim tesisinin yanı sıra, diğer pazarlarda da birçok tesise sahip. GROHE, banyo ve mutfak ürünleri portfolyosuyla, 2014 yılında 1,2 milyar Avro tutarında konsolide satış rakamına ulaşmıştır.
Ocak 2014’te LIXIL Group ve Japon Kalkınma Bankası tarafından satın alınan GROHE Group halen satışlarının yüzde 85'ini Almanya dışında gerçekleştirmektedir.
LIXIL Group, inşaat malzemeleri ve ev teçhizatları sektörlerinde küresel bir liderdir. Nisan 2015’ten tarihinden itibaren geçerli olmak üzere LIXIL Group’un global sıhhi tesisat ürünleri iş kolu yeni LIXIL Su Teknolojisi Grubu (LWTG) iş birimine entegre edilecektir. GROHE, LWTG içinde bağımsızlığını sürdürecektir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109