Elektrik borcu olanlar dikkat! AYEDAŞ Aralıksız hizmet verilecek

Elektrik borcu olanlar dikkat! AYEDAŞ Aralıksız hizmet verilecek

Elektrik borcu olanlar dikkat! AYEDAŞ Aralıksız hizmet verilecek
İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş (AYEDAŞ) Genel Müdürü Sami Kovancı, 31 Aralık 2010 tarihinden önceki döneme ait fatura borcunu yeniden yapılandırmak isteyen vatandaşların bundan böyle genel müdürlük ve 15 işletme müdürlüğünden, öğle arası dahil mesai saatleri süresince aralıksız hizmet alabileceklerini bildirdi.

Kovancı, yaptığı yazılı açıklamada, 6111 sayılı kanuna istinaden elektrik tüketiminden kaynaklanan alacakların yeniden yapılandırılması için işlemlere devam eden AYEDAŞ'ın, müşterilerine kolaylıklar sağlamayı sürdürdüğünü kaydetti.

AYEDAŞ'ın, müşterilerinin işlemlerini daha kolay yapması ve bekletilmemesi için öğle arası da işlem yapmaya başladığını vurgulayan Kovancı, ''Uygulama kapsamında 31 Aralık 2010 tarihinden önceki döneme ait fatura borcunu yeniden yapılandırmak isteyen vatandaşlar, Genel Müdürlük ve 15 İşletme Müdürlüğünden öğle arası dahil mesai saatleri süresince aralıksız hizmet alabilecekler'' bilgisini verdi.

Kovancı, 29 Nisan 2011 tarihine kadar sürecek uygulama kapsamında başvuruda bulunan müşterilerin, yeniden yapılandırılacak geçmiş dönem borçlarını 6, 9, 12 ya da 18 taksite bölerek ödeme imkanının da bulunduğunu hatırlattı.

Sami Kovancı, ''Torba Yasa'' olarak da bilinen Kanun çerçevesinde geçmiş döneme ait elektrik borcunu yeniden yapılandırma şansını kaçırmak istemeyen tüm vatandaşların, Genel Müdürlük ya da abonesi bulunduğu AYEDAŞ İşletme Müdürlüğüne giderek başvuruda bulunabileceklerini bildirdi.

AYEDAŞ ANASOLU ELEKTRİK DAĞITIM ADRES VE TELEFONLARI İÇİN TIKLA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER