Doubletree By Hilton Anadolu Yakası’nda hizmette

Doubletree By Hilton Anadolu Yakası’nda hizmette

Doubletree By Hilton Anadolu Yakası’nda hizmette

Anadolu yakasının ilk beş yıldızlı Hilton Worldwide markalı oteli Doubletree by Hilton Istanbul – Moda Taşyapı teminatıyla kapılarını açtı. Otelin, hem konforu hem de konumuyla büyük ilgi görmesi bekleniyor.

Turizme 600 milyon euroluk yatırım yapmayı hedeflediklerini kaydeden Taşyapı Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı, “ Bu otel, yapmayı öngördüğümüz zincirin ilk halkası. Bunun dışında ülke içinde ve dışında toplam 6 otel yatırımımız daha olacak.” açıklamasında bulundu.

Otelin ulaşım noktalarının odağında olduğunu belirten Doubletree by Hilton Istanbul-Moda Genel Müdürü Yalçın Aydın ise otelin konumunu ve getirilerini şöyle anlattı: “Doubletree by Hilton Istanbul-Moda, vapur ve deniz otobüsü iskelelerine, İstanbul’un her iki havaalanına, metrobüs – otobüs duraklarına, taksi ile tren istasyonlarına ve Boğaz Köprüsü’ne olan yakınlığı ile kolay ulaşılabilir ve merkezi bir konuma sahip. Otelimiz şehir oteli olarak sadece iş ve sanat dünyasının değil aynı zamanda Modalıların da uğrak yeri olacak. Moda’nın değerine değer katmaya geldik.”

Aydın; otelde küçük farkların büyük değerler halini aldığını vurgularken, “Burada konuklar yol yorgunluğu atıyor. Evlerinden uzakta ama evlerinin rahatlığı ve sıcaklığı ile karşılanıyorlar. Çarşaflar, kaz tüyü yorgan ve jumbo yastıklar, ergonomik masa sandalyeler, ücretsiz internet ve otopark hizmetimiz konuklarımızı evlerindeki gibi hissetmeleri için düşünülmüş küçük detaylardan sadece birkaçı.” dedi.

Doubletree by Hilton Istanbul Moda’da tamamına yakını deniz manzarasına sahip 70 standart, 139 deluxe, 10 corner, 19 junior suit, 8 suit ve 1 kral dairesi olmak üzere 247 oda yer alıyor. Oda fiyatları ise konumuna ve özelliklerine göre 150 ero ile 2 bin 500 arasında değişiyor.

Otel, konuklarına 24 saat açık olan fitness hizmeti ve saat 24.00’a kadar açık olan SPA merkezi ile hizmet veriyor. Masaj odasından Türk hamamına, kapalı yüzme havuzundan sauna ve buhar odalarının yanı sıra Precor marka fitness salonu ile pilates programlarına kadar Doubletree by Hilton Istanbul Moda, müşterilerine fitness üyelerine dünyaca ünlü masajları deneyimleme imkânı sunuyor.

Öte yandan Hilton Worldwide markalı konaklama yeri uluslararası sanayicilerin ve sanat dünyasının buluşma adresi olmasının yanında sivil toplum örgütlerinin etkinliklerine de sahne olacak. Sanatçılar, yazarlar ve sanayiciler ile sivil toplum örgütlerinin de etkinliklerini bu otelde yapmaya davet eden Aydın, “Moda -Kadıköy halkının da yeni buluşma noktası da burası olsun, sanat etkinliklerine, sergilere de ev sahipliği yapalım. ” daveti yaptı .

İstanbul Moda’da toplantı salonlarına nesli tükenmekte ve özel anlamları olan ağaçların isimleri (Defne, Lotus, Ardıç, Sekoya vb ) verilerek bu soruna dikkat çekiliyor. Doubletree by Hilton markası dünya çapında ağaçların korunmasına önem vererek bu doğrultuda birçok sosyal sorumluluk projelerine de imza atıyor.



YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109