Beyaz eşyada yüzde 20 indirim

Beyaz eşyada 3 veya daha fazla ürün alana yüzde 20 indirim MediaMarkt’ta.

Beyaz eşyada yüzde 20 indirim
 Beyaz eşyada yüzde 20 indirim
Beyaz eşyada 3 veya daha fazla ürün alana yüzde 20 indirim MediaMarkt’ta.
 

Beyaz eşyada yüzde 20 indirim MediaMarkt’ta 

 

Avrupa’nın açık ara bir numaralı elektronik perakendecisi MediaMarkt, Türkiye’de teknolojiseverlere özel fırsatlarla dolu bir kampanya başlatıyor. MediaMarkt CLUB üyelerine özel geçerli olacak kampanya kapsamında tüm beyaz eşya kategorisinde üç veya daha fazla ürün alan tüketicilere toplam yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. 15 Nisan’da başlayan ve 25 Nisan’a kadar sürecek olan kampanya beyaz eşyalarda ve ankastrelerde geçerli olacak.

 

Türkiye’de en geniş satış alanına sahip elektronik perakendecisi olarak bünyesinde beyaz eşyalardan klimalara, elektrikli ev aletlerinden telefonlara, bilgisayarlara ve televizyonlara kadar oldukça geniş bir ürün gamı sunan MediaMarkt, beyaz eşya kategorisinde yeni bir kampanya başlatıyor. MediaMarkt CLUB üyelerinin faydalanabileceği ve beyaz eşya kategorisinde bulunan tüm ürünleri ve ankastreleri kapsayan kampanyada tüketicilerin alacağı 3 veya daha fazla üründe net yüzde 20 indirim uygulanacak. 25 Nisan tarihine kadar devam edecek kampanya ile MediaMarkt Türkiye, başta mutfaklar olmak üzere evlerin birçok temel ihtiyacı olan elektronik ürünlerde tüketicilere önemli fırsatlar sunmayı hedefliyor.

 

Kampanya kapsamında indirime giren ürün kategorileri ise şöyle; çamaşır makineleri, bulaşık makineleri, kurutma makineleri, buzdolapları, derin dondurucular, mikrodalga fırınlar ve ocaklı fırınlar. MediaMarkt Türkiye’nin kampanyası MediaMarkt mağazalarında ve mediamarkt.com.tr’de başladı.

 

MediaMarkt CLUB’a üye olmak çok kolay

Avantajlarla dolu yepyeni bir dünyanın kapılarını açan MediaMarkt CLUB’a üye olmak ise oldukça kolay. Teknolojiseverler MediaMarkt CLUB’a tüm MediaMarkt mağazalarından veya mediamarkt.com.tr/CLUBuyelike tıklayarak hızlıca üye olabilirler.


İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109