Avustralya’dan Genç Mühendislere Müjde!

Avustralya, yeni mezun mühendislere çalışma ve eğitim imkânı sağlıyor. Genç mühendisler “Yeni Mezun Mühendis Vizesi” ile cazip koşullarda ülkede iş deneyimi kazanabiliyor.

Avustralya’dan Genç Mühendislere Müjde!
 Avustralya’dan Genç Mühendislere Müjde!
Avustralya, yeni mezun mühendislere çalışma ve eğitim imkânı sağlıyor. Genç mühendisler “Yeni Mezun Mühendis Vizesi” ile cazip koşullarda ülkede iş deneyimi kazanabiliyor. Avustralya’da eğitim ve kariyer danışmanlığında Türkiye’deki tek uzman kuruluş olan HUB-EDU, genç mühendislere bu konuda destek olmaya devam ediyor.

Üniversite mezunlarının yaşadığı problemlerin en önemlilerinden biri; iş bulma konusu. Çalışılan işin kalitesi de iş bulmak kadar önemli. Yeni mezun mühendislere kapılarını açan Avustralya, kariyer planlamalarını yapmak isteyen gençlere “Yeni Mezun Mühendis Vizesi” ile eğitim ve çalışma imkânı sağlıyor. Avustralya'da eğitim ve kariyer danışmanlığı hizmeti veren HUB-EDU Eğitim, Kariyer ve Göçmenlik Danışmanlığı genç mühendisler ile Avustralya arasındaki iletişimi sağlıyor.

Çalışma süresi 18 ay


HUB-EDU Eğitim, Kariyer ve Göçmenlik Danışmanlığı Firma Direktörü Simon Boncukçu, Yeni Mezun Mühendis Vizesi'nin avantajlarını şöyle anlatıyor: "Avustralya, Türkiye’de ABET ve MUDEK akreditasyonu bulunan mühendislik lisans programlarından mezun genç mühendislere çalışma deneyimi kazanabilmeleri için 18 aylık yaşama ve çalışma fırsatı sunuyor. Yeni Mezun Mühendis Vizesi, genç mühendislerin Avustralya’da 18 ay herhangi bir kısıtlama olmadan tam çalışma hakkına sahip olması, eğitim alabilmesi ve yeterli puanı toplamaları halinde sınırsız oturum ve vatandaşlık gibi diğer programlara ‘’ülke içindeyken’’ geçiş yapabilmesini sağlıyor. Avustralya, öğrencilere küresel bir kariyer ve iletişim ağı vaat ediyor.

Vize başvurusunun güncel ücreti ise 365 Avustralya doları."

Başvuru için gerekli şartlar

  • 31 yaşın doldurulmamış olması
  • Mühendislik fakültelerinden mezun olunması
  • Akredite bir üniversiteye ait olan nitelikli mühendislik bölümlerinin birinden mezun olunması ve üzerinden iki yıldan daha az bir süre geçmiş olması.
  • İngilizce dil becerisinin kanıtlanması
  • Sağlık ve karakter gerekliliklerinin karşılanması

Yeni mezun mühendisler,

//www.avustralyamuhendisvizesi.com/ adresinden detaylı bilgi alabilirler.

HUB-EDU Hakkında:

Avustralya’da 1997 yılında, şirketin direktörlüğünü de yapmakta olan Simon Boncukçu tarafından kurulan Hub-Edu, eğitim ve kariyer danışmanlığı hizmeti veriyor. HUB-EDUAvustralya'da eğitim ve kariyer danışmanlığı dışında göçmenlik danışma ofisi olarak da çalışmalarını yürütüyor. Şirketin İstanbul ve Sidney olmak üzere 2 adet merkez ofisi bulunuyor. Şirket, son yirmi yılda 40'tan fazla ülkeden binlerce öğrenciyi Avustralya'daki eğitim kurumlarına kaydetmiş bulunuyor.

Avustralya'da eğitim hakkında detaylı bilgi için www.hubedu.com.tr

Tel: +90 850 888 0482


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109