30 ülkeden 600 firma 8 bin iş görüşmesi yapacak

İDTM ile Futurallia 2017’ye katılan Türk firmaları, farklı ülkelerden partnerler bulabilecek.

30 ülkeden 600 firma 8 bin iş görüşmesi yapacak
 30 ülkeden 600 firma 8 bin görüşmesi yapacak
İstanbul Dünya Ticaret Merkezi (İDTM), küresel büyümeyi hedefleyen firmaları dünyanın en büyük iş geliştirme forumlarından biri olan Futurallia 2017 Uluslararası İş Geliştirme Forumu’na götürüyor. İDTM ile Futurallia 2017’ye katılan Türk firmaları, farklı ülkelerden bulabilecek.
İhracatçı firmalara ticari bilgilendirme ve pazar araştırması hizmeti veren, organize ettiği ticari heyet programları ile iş adamlarına uluslararası iş fırsatları sunan İstanbul Dünya Ticaret Merkezi (İDTM), bu kez Türk firmalarını dünyanın en büyük iş geliştirme platformlarından biri kabul edilen Futurallia 2017’ye götürmeye hazırlanıyor. 29-31 Mart tarihlerinde Fransa’nın Poitiers kentinde düzenlenecek 21. Uluslararası İş Geliştirme Forumu’nda (Futurallia 2017) 30 ülkeden 10 sektörü temsilen 600 katılımcı firma yer alacak. Katılımcı firmaların forum öncesinde seçtikleri firmalarla birebir görüşme yapabileceği forumda üç gün boyunca 8 binin üzerinde ikili iş görüşmesi yapılması bekleniyor.

AVRUPA’NIN TİCARET KAPISI

Türk firmalarına yeni pazarların kapılarını aralamak amacıyla dünyanın pek çok noktasında ikili iş görüşmeleri planlayan İDTM, ihracat hacminin büyümesine önemli katkı sağlıyor. Futurallia Uluslararası İş Geliştirme Forumu, bu alanda özel bir yere sahip. 20 yıllık geçmişiyle dünyanın en önemli iş geliştirme organizasyonları arasında yer alan Futurallia’nın itibarı hem lokasyonun avantajlarına hem de uluslararası katılımcı profiline ve çok sektörlü yapısına dayanıyor. Onlarca sektörden yüzlerce firmanın yer aldığı foruma katılan Türk firmaları, bugüne dek pek çok önemli fırsat yakaladı ve kazanç sağladı. Futurallia, iş adamlarına sunduğu fırsatlarla Avrupa’nın en önemli ticaret kapısı olarak değerlendiriliyor.

SANAYİ VE TURİZMİN KALBİ

Futurallia 2017’nin gerçekleştirileceği Poitiers kenti, Fransa’nın dinamik Nouvelle Aquitaine bölgesinde yer alıyor. Burası Avrupa’nın bir numaralı tarım alanı olmasının yanı sıra üniversiteler ve yüksekokullar aracılığı ile araştırma ve geliştirme faaliyetlerine çok fazla yatırım yapılan bir bölge. Atlantik Sahili ve Pirene Dağları gibi ünlü turistik yerleri içinde barındıran bölge aynı zamanda önemli sanayi kollarına da ev sahipliği yapıyor. Tarım ve gıda, kağıt sanayi ve kerestecilik, uzay, savunma, havacılık, gelişmiş materyaller (kompozit, seramik) organik bazlı kimyasal ürünler, yenilenebilir teknolojiler, deri, tekstil, el sanatları, lüks ürünler, optik ve lazer teknolojileri, dijital, sağlık ve medikal teknolojiler, taşımacılık, konut yapımı ve turizm Nouvelle-Aquitaine bölgesinde yer alan önemli sektörler arasında yer alıyor.

HEDEF KÜRESEL PAZAR İSE DOĞRU ADRES FUTURALLIA

İDTM Genel Müdürü Rüştü Argıt, uluslararası vizyona sahip, uluslararası pazarlarda var olmayı hedefleyen, dünya ticaretindeki yeni gelişmelerden haberdar olmak isteyen tüm firmaları Futurallia 2017’ye katılmaya çağırdı. Argıt, Türk firmalarına yönelik davetini, “600’den fazla yerel ve uluslararası firmanın ikili iş görüşmeleri yapacağı Futurallia 2017, iş hacminizi büyütmek, uluslararası pazarlara açılmak, farklı iş olanaklarından faydalanmak için çok önemli bir fırsat” sözleriyle ifade etti.

BAŞVURU İÇİN SON TARİH 18 MART

İDTM ile Futurallia 2017’ye katılmak isteyen firmaların 18 Mart 2017’ye kadar kayıt yaptırmaları gerekiyor. Organizasyona kayıt olan firmalar için birebir iş görüşmesi takvimi oluşturulacak, firmalar tercümanlık hizmetinden yararlanacak, forumun online kataloğunda yer alacak.

Ayrıntılı bilgi için: Tel: (0212) 468 52 30 / Web: www.idtm.com.tr

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109