25.7 milyar liralık işlem hacmiyle kafa tutuyor

25.7 milyar liralık işlem hacmiyle kafa tutuyor

25.7 milyar liralık işlem hacmiyle kafa tutuyor
25.7 milyar liralık işlem hacmiyle kafa tutuyor

Paro, 4 yılda toplam 25.7 milyar liralık işlem hacmine ulaşırken kredi kartlarına kafa tutuyor.
Koç Topluluğu şirketlerinden Tanı Pazarlama ve İletişim Hizmetleri A.Ş bünyesinde  kurulan Paro, kurumlar, tüketiciler ve ekonomi için değer yaratıyor. 2006 yılında başlatılan Paro sadakat programı, düzenlediği kampanyalarla üye işyerlerine ilave ciro sağlarken, tüketiciyi borçlandırmak yerine alacaklı hale getiriyor. Paro’nun ulaştığı nokta ve gelecek hedeflerinin paylaşıldığı toplantıda konuşan Tanı/Paro Genel Müdürü Engin Oytaç, +Paro, Türkiye’de ilk kez uyguladığı yöntemle dört yılda 9,5 milyon üye kart sayısına, toplamda 25.7 milyar liralık ciroya ve 2.7 milyar liralık ilave ciroya ulaşan öncü bir programa dönüştü. Bu yöntem sadece şirketler ve ekonomiye kazandırmakla kalmadı. İlave cironun yaklaşık yüzde 16’sı olan 430 milyon TL’yi Paropuan, indirim ve hediye olarak tüketiciye iade etti. Bunun 250 milyon TL’sini Paropuan olarak tüketiciye kazandırdı” dedi.

Oytaç, uyguladıkları programla bugün hızla büyüyen öncü bir programa dönüştüklerini söyledi. Paro programına katılan herkesin kazançlı çıktığına dikkat çeken Engin Oytaç, "Paro ile şirketler mevcut müşterilerini korurken, diğer firmalarla aralarında gerçekleştirilen çapraz kampanyalarla ilave cirolar elde ediyor, yeni müşteri kazanıyor ve tüketici yaptığı her harcamadan kazançlı çıkıyor. Yani herkes kazanıyor" dedi.

Oytaç, Paro’da  9.5 milyon kart olduğunu belirtti. Üye  sayısının  Türkiye’nin yetişkin nüfusunun altıda birine tekabül ettiğine dikkat çeken Engin Oytaç, bu verileri analiz ederek dört yılda 4 bin 500'ü aşan sayıda  kampanya düzenlediklerini belirtti. 2009 yılında 450 bin kişinin bu kampanyalardan faydalandığını ifade eden Engin Oytaç, 2010 Ekim ayı itibariyle bu rakamın ikiye katlanarak 1 milyon kişiyi aştığını söyledi.

ÜYE SAYISI 21 OLUYOR
Engin Oytaç, 'Paro Yıldızlar Topluluğu' olarak adlandırdıkları üye işyerlerinin 2010 yılının Temmuz ayı itibarıyla, Alfa Romeo, Arçelik, Arstil Mobilya, Avis, Aygaz, Beko, Beta, Biri, Burger King, Divan, Fiat, Ford, Koçtaş, Mogaz, Opet, Sarar, Setur ve Yurtiçi Kargo’yu da içine alacak şekilde 18 üye markaya ulaştığını söyledi. Kasım ayında Türkiye’nin önde gelen halı markalarından Step'i bünyelerine kattıklarını belirten Engin Oytaç, önümüzdeki günlerde ise dünyaca ünlü iki marka olan KFC ve Pizza Hut’ın da ‘Paro Yıldızlar Topluluğu’ üyesi olacağını  açıkladı. Engin Oytaç, “Böylece üye firma sayımız 21’e ulaşmış olacak” dedi. Oytaç "Yakın zaman içerisinde sizlere Paro Yıldızlar Topluluğu’na katılacak yeni üye iş yerlerini de açıklıyor olacağız" diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109