YETİŞKİNLERİN OKUMA AZMİ SERTİFİKA İLE TAÇLANDIRILDI

Okuma Yazma Kursları”nın sertifika töreni Kartal Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde yapıldı.

YETİŞKİNLERİN OKUMA AZMİ SERTİFİKA İLE TAÇLANDIRILDI
 YETİŞKİNLERİN OKUMA AZMİ SERTİFİKA İLE TAÇLANDIRILDI

Kartal Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu tarafından 2015-2016 eğitim öğretim yılında yetişkinlere yönelik açılan “Hasta-Yaşlı Hizmetleri ile Okuma Yazma Kursları”nın sertifika töreni Kartal Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde yapıldı.
Törene; Kartal Kaymakamı Cemil Aksak, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Av. Hüsnü Yeşilyurt, Kartal Milli Eğitim Müdürü Ali Rıza Aka, Kartal İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Nurullah Sakin Güzel, Kartal Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Resul Özdemir, Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Adem Uçar, öğretmenler ve kursiyerler katıldı. Kartal Kaymakamı Cemil Aksak törende yaptığı konuşmada: “Cahillik ve bilerek cahil kalmak; en büyük sorundur. Okuma yazma kursuna gelen kardeşlerimi tebrik ediyorum. İlkokul bitti, şimdi ortaokul ve lise geliyor. İnanıyorum ki bunları da başaracaksınız.

Sizleri sevgi ve saygıyla selamlıyorum.” dedi.
Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Av. Hüsnü Yeşilyurt ise şunları söyledi: “Kardeşlerim, cahillikten kurtulma azminizden dolayı sizleri tebrik ediyorum. Kartal Belediye Başkanımız Sayın Op. Dr. Altınok Öz, sizlere selam saygı sevgilerini iletti. Belediye çalışanlarımız, birim müdürlerimiz, başkan yardımcılarımız… Bizler büyük bir aileyiz. Sizin de hep yanınızdayız. Cehaleti kabul etmeyip bilgiyi, okumayı seçtiniz ve bugün sizin gününüz. Başarılı olduğunuz için aracı olarak sizlere başarı belgelerinizi, diplomalarınızı takdim edeceğiz. Sizleri sevgi ve saygıyla selamlıyor, başarınızdan dolayı sizleri tebrik ediyorum.”
Konuşmaların ardından kursiyerlere belgeleri; Kartal Kaymakamı Cemil Aksak ve Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Av. Hüsnü Yeşilyurt tarafından takdim edildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER