TÜRKİYE HALK OYUNLARI ANTRENÖR İNTİBAK KURSU TAMAMLANDI

TÜRKİYE HALK OYUNLARI FEDERASYONU, II. KADEME ANTRENÖR İNTİBAK KURSU BAŞARIYLA TAMAMLANDI

TÜRKİYE HALK OYUNLARI ANTRENÖR İNTİBAK KURSU TAMAMLANDI
 TÜRKİYE HALK OYUNLARI ANTRENÖR İNTİBAK KURSU TAMAMLANDI

 TÜRKİYE HALK OYUNLARI FEDERASYONU, II. KADEME  ANTRENÖR İNTİBAK KURSU BAŞARIYLA TAMAMLANDI

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu başkanı Suat Aksu ve Yönetimi seçildiği günden beri adından söz ettirecek yenilikler yapmaya devam ediyor.



Ülke çapında halk oyunları camiasının sorunlarını hızlıca tespit ederek çözme yolunda hükümet ve bürokratlar ile yoğun süren çalışmalar sonucunda camşianın köklü sorunlarından iki başlılığa son vererek usta öğreticilik ve antrenörlük kavramlarını birleştirerek Türkiye Halk Oyunları Federasyonunun kontrolü altında antrenörlerin görev alacağı bir sisteme dönüştüren yönetim ilk adımı elinde usta öğreticilik olan eğitmenleri hızlı bir intibak eğitimi ile II. Kademe Antrenörlere dönüştürerek büyük bir adım attı. Türkiye’nin 81 ilinde eş zamanlı olarak yapılan eğitimler İstanbul’da Kadıköy Halk Eğitim Merkezi’nin konferans salonunda düzenlendi. 
Federasyon Yöneticisi Özcan Urtekin ve İstanbul Temsilcisi Tolunay Gülsüm Özet ile birlikte Organizasyon Komitesi Başkan Yardımcısı Yalçın Urtekin ve Organizasyon Komitesi Marmara Bölge Temsilcisi Gökhan Bacak ile federasyonun diğer kurullarından görevliler ile başarılı bir kurs dönemi yöneten yetkililer, değerli öğretim görevlilerinin verdiği eğitimler sonucunda usta öğreticiler II. Kademe Antrenör oldular. 


THOF İstanbul Temsilcisi Tolunay Gülsüm Özet konuşmasında “Türkiye Halk Oyunları Federasyonu İstanbul İl Temsilciliği Olarak Başta Başkanı Sn. Suat AKSU Beyefendi olmak üzere , Başkan Danışmanımız Sn. Erol ÖZTÜRK Beyefendiye ,Hayat Boyu Öğrenme Şube Müdürümüz Sn.Cihan KIVANÇ Beyefendi, Yönetim Kurulu Üyemiz Sn. Özcan URTEKİN Beyefendi, Federasyon Eğitim Kurulu Başkanımız Sn. Lütfi DURSUN Beyefendiye ,Organizasyon Kurulu Başkan Yardımcısı Sn. Yalçın URTEKİN Beyefendi, Marmara Bölge Organizasyon Sorumlusu Sn. Gökhan BACAK Beyefendi,  Basın Yayın Kurulu Sorumlusu Sn. Mehmet TUKSAL Beyefendi, Organizasyon Kurulu Üyemiz Sn.Barış HALİM ile Murat GÜLTEKİN Beyefendiye, Marmara Bölge Koordinatörü Sn. Serhat TURAK Beyefendi ve Kadıköy Halk Eğitim Merkezi Müdüresi Sn. Hülya NARSAT Hanımefendiye, Öğretim Görevlilerimiz Sn. Mehmet AYBAKAN ve Sn. Sancar ÖZCAN Beyefendilere ,emekleri ile göz dolduran görev ehli arkadaşlarımıza ve son olarak Antrenör Adayı Arkadaşlarımıza performansları için sonsuz teşekkürler” dedi.

Kurs sonunda halk oyunlarımızın çeşitli oyunlarının sergilendiği coşkulu bir davul zurna kutlaması yapıldı ve seminerler sona erdi. Kararlı adımlarla çözüm üreten Suat Aksu ve Yönetimine ve organizasyonda emeği geçen tüm yetkilileri tebrik ediyoruz.



THOF BAŞKANI SUAT AKSU'NUN MESAJI
ÇOK KIYMETLİ HALK OYUNLARI AİLESİ;
BUGÜN 2. KADEME İNTİBAK KURSLARIMIZIN SON GÜNÜNÜ TAMAMLADIK. BÜYÜK COŞKU VE KATILIMLARLA TAMAMLADIĞIMIZ KURSLARIMIZDA EMEĞİ GEÇEN BAŞTA EĞİTİM KURULU BAŞKANIMIZ LÜTFİ DURSUN BEY, M.H.K. BAŞKANIMIZ TOLGA KILIÇASLAN BEY VE ORGANİZASYON KURUL BAŞKANIMIZ TAYFUN ORTAYAYLA'YA OLMAK ÜZERE KURSLARDA GÖREV ALAN İL TEMSİLCİLERİM, HAKEM ARKADAŞLARIM VE ORGANİZASYON KURUL ÜYELERİME MİNNET VE ŞÜKRANLARIMI SUNMAK KENDİLERİNİ BU ÖZVERİLİ ÇALIŞMALARINDAN DOLAYI ŞAHSIM VE YÖNETİM KURULUM ADINA KUTLAMAK İSTİYORUM. BU İNTİBAK KURSLARINDA BİR ÇIKAR GÖZETMEDEN SADECE VE SADECE USTA ÖĞRETİCİ OLARAK GÖREV YAPAN ARKADAŞLARIMIN MAĞDURİYET YAŞAMAMALARI ADINA VE FEDERASYONUMUZUN DAHA GÜÇLÜ YARINLARININ PERÇİNLENMESİ ADINA YAPILAN BU KURSLARIMIZA YAKLAŞIK 6000 USTA ÖĞRETİ ARKADAŞIMIZ KATILMIŞTIR. 81 İLDE BAŞLATTIĞIMIZ İNTİBAK KURSLARIMIZA ÇEŞİTLİ NEDENLERLE KATILAMAYAN USTA ÖĞRETİCİ ARKADAŞLARIMIZIN DA MAĞDURİYET YAŞAMAMALARI ADINA 31 AĞUSTOS/1,2,3 EYLÜL TARİHLERİ ARASINDA 2. DÖNEM İNTİBAK KURSLARIMIZI BAŞLATIYORUZ.
HEPİNİZİ SEVGİ VE SAYGILARIMLA SELAMLIYOR, BAŞARILAR DİLİYORUM.

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109