Şehitlerin adları kütüphane ve konferans salonuna verildi

Tekirdağ’da hayırseverlerin katkısıyla yapılan kütüphane ve konferans salonuna şehitlerin isimleri verildi.

Şehitlerin adları kütüphane ve konferans salonuna verildi
 Şehitlerin adları kütüphane ve konferans salonuna verildi

Tekirdağ’da hayırseverlerin katkısıyla yapılan kütüphane ve konferans salonuna şehitlerin isimleri verildi
Tekirdağ’ın Süleymanpaşa 75.Yıl Karacakılavuz Cumhuriyet Ortaokuluna hayırseverlerin katkısıyla kütüphane ve konferans salonu yapıldı. Şehit Öğretmen Pilot Yüzbaşı Ulaş Türk’ün adı kütüphaneye, Karacakılavuzlu Şehit Kıdemli Başçavuş Erdinç Salkım’ın adı da konferans salonuna verildi. Düzenlenen programla Şehit Öğretmen Pilot Yüzbaşı Ulaş Türk Kütüphanesi'nin ve Karacakılavuzlu Şehit Kıdemli Başçavuş Erdinç Salkım Konferans Salonu'nun açılışı yapıldı.
Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan programda yaptığı konuşmada, "Şehitlerimizin annesini, babasını ve yakınlarını saygı, hürmet, minnet ve şükran duygularımla selamlıyorum. Şehit Öğretmen Pilot Yüzbaşı Ulaş Türk Kütüphanesi'nin ve Karacakılavuzlu Şehit Kıdemli Başçavuş Erdinç Salkım Konferans Salonu'nun yapılmasında emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum" dedi.
Açılış programının sonunda Şehit Öğretmen Pilot Yüzbaşı Ulaş Türk Kütüphanesi'nin yapımında emeği geçen Ataşehir Eğitim Derneği, Nuri Yaşar Öztürk, Türkan Sarıgül, Şerare Genca Genç, TülinAytaç Arbaş, Hatice Deniz, Sevil Kurtoğlu, Mehtap Boyraz, Mustafa Cankat, Gülümser Olgun, Esra Eber, Servisnet Telekomünikasyon'a; Karacakılavuzlu Şehit Kıdemli Başçavuş Erdinç Salkım Konferans Salonu'nun yapımında emeği geçen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığına, Sistem EnerjiHüseyin Gültekin, Karacakılavuzlu esnaf ve hayırseverlere, Celil Kambur ve merhum İlyas Karadağ’ın yakınına plaket verildi. Şehit Öğretmen Pilot Yüzbaşı Ulaş Türk’ün annesine ve Karacakılavuzlu Şehit Kıdemli Başçavuş Erdinç Salkım’ın babasına İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan tarafından çiçek verildi.
Açılış programına, şehitlerin yakınları, Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt, İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Tekirdağ İdare Mahkemesi Başkanı Mikail Kılıç, Tekirdağ Vergi Mahkemesi Başkanı Volkan Erdoğdu, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Yılmaz, Süleymanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ünal Mamur ve İl Milli Eğitim Şube Müdürü Suat Aydın, hayırseverler ve davetliler katıldı.

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109