Sabancı Üniversitesi Lise Yaz Okulları kayıtları 20 Haziran’da sona eriyor

Sabancı Üniversitesi’nin lise öğrencilerine yönelik tatil döneminde sunduğu Lise Yaz Okulları için 2021 Yaz Dönemi kayıtları 20 Haziran’da tamamlanacak. Öğrenciler eğitim programında en az 2, en fazla 4 farklı ders üzerine eğitim alacak

Sabancı Üniversitesi Lise Yaz Okulları kayıtları 20 Haziran’da sona eriyor

Sabancı Üniversitesi Lise Yaz Okulları kayıtları 20 Haziran’da sona eriyor

Sabancı Üniversitesi’nin lise öğrencilerine yönelik tatil döneminde sunduğu Lise Yaz Okulları için 2021 Yaz Dönemi kayıtları 20 Haziran’da tamamlanacak. Öğrenciler eğitim programında en az 2, en fazla 4 farklı ders üzerine eğitim alacak.

Sabancı Üniversitesi’nin 28 Haziran – 20 Ağustos 2021 tarihleri arasında 2 haftalık 3 farklı dönemde gerçekleştirilecek Lise Yaz Okulları için kayıtlar 20 Haziran Pazar günü sona erecek. Lise Yaz Okulu’nda öğrenciler, 2 haftalık eğitim programında en az 2 en fazla 4 farklı ders üzerine eğitim alacak. Mühendislik ve doğa bilimleri, sosyal bilimler, sanat, yönetim, başarı ve meslek dahil olmak üzere 40'tan fazla üniversite dersi arasından seçim yapabilecek. Ayrıca kişisel gelişim seminerleri ile üniversite tanıtımı etkinlikleriyle farklı alanlarda bilgilenecek. 

Lise Yaz Okulu, İngilizce Dil Okulu ve Uygulamalı Nanoteknoloji Yaz Okulu online eğitimleri ile öğrenciler yaz tatillerinde eğlenceli bir gelişim imkanı yakalarken, üniversite hayatına ilk adımı atmış olacak.

13-16 yaş aralığındaki öğrencilerin başvurabileceği Sabancı Üniversitesi Online İngilizce Dil Okulu’nda öğrenciler İngilizceyi eğlenceli aktivitelerle öğrenecek. Sabancı Üniversitesi Diller Okulu Öğretim Görevlileri tarafından verilecek yoğun dil eğitiminde öğrenciler program öncesi seviyelerine göre tespit edilmiş online sınıflarda eğitim alacak. 

Nanoteknolojiyle ilgili güncel gelişmeler ve uygulamalar hakkında bir farkındalık yaratmayı ve gençlerin gelecekteki meslek seçimlerinde yönlendirici olmayı hedefleyen Online Uygulamalı Nanoteknoloji Yaz Okulu’nda ise öğrenciler Sabancı Üniversitesi Nanoteknoloji Araştırma ve Uygulama Merkezi’nin (SUNUM) uzmanlık ve liderliğinden faydalanabilecek. 

Sabancı Üniversitesi Lise Yaz Okulları ile ilgili detaylı bilgi için liseyazokulu.sabanciuniv.edu 

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2021, 14:43

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER