(LGS) Türkiye birincisi Burak Sağlamdemir

Liseye Geçiş Sınavı’nda (LGS) Türkiye birincisi Burak Sağlamdemir oldu.

(LGS) Türkiye birincisi Burak Sağlamdemir
(LGS) Türkiye birincisi Burak Sağlamdemir

Liseye Geçiş Sınavı’nda (LGS) Türkiye birincisi Burak Sağlamdemir oldu.  

 Eser Koleji, LGS Türkiye 1.’si çıkardı

Daha henüz iki yıl önce kalıcı eserler bırakmayı hedefleyerek yol çıkan Eser Koleji Liseye Geçiş Sınavı’nda (LGS) Türkiye birincisi çıkarma başarısını gösterdi. Burak Sağlamdemir ve diğer öğrencileriyle guru duyduğunu ifade eden Okul Kurucusu, Eğitimci-Yazar Ömer Şahan, “Geleceğe bırakacağımız en büyük eser çocuklarımızdır” dedi.
Kalıcı Eserler bırakır sloganıyla yola çıkan Eser Koleji emin adımlarla yoluna devam ediyor. 
20 yıllık dershane ve özel okul tecrübesiyle iki yıl önce Maltepe’de açılan Eser Koleji ikinci eğitim-öğretim yılında LGS’de büyük bir başarıya imza atmıştır. 
Eser Koleji’nde eğitim gören 8. sınıf öğrencisi Burak Sağlamdemir bütün soruları doğru yanıtlayarak Türkiye birincisi oldu.  
Bir yanlış iki yanlış yaparak yüksek başarı gösteren okulun tüm öğrencileri ile iki yıl gibi kısa sürede bölgesinde adından bahsettiren okul olarak ön plana çıktı. Bu başarıyı şahsi twitter hesabından duyuran okul kurucusu Ömer Şahan, emek veren ter döken tüm öğrencilerini tebrik ediyor. 



“GELECEĞE BIRAKACAĞIMIZ EN BÜYÜK ESER ÇOCUKLARIMIZDIR”
Okul Kurucusu, Eğitimci-Yazar Ömer Şahan, “Yüzlerce kampüs, binlerce öğrenci içinden öğrenci çıkarmak değil, tek kampüs yirmi beş 8.8. sınıf öğrencisi arasından Türkiye 1.’si çıkaran okulumuzda bu başarıda imzası olan okul yöneticilerimize, 8. sınıf mentör öğretmenimize, branş öğretmenlerimize, bizden hiçbir zaman desteğini esirgemeyen kıymetli velilerimize teşekkür ederiz. Emin adımlarla yürümeye devam edecek, aile-okul-öğretmen her zaman iş birliği içinde kalarak çocuklarımızın hedeflere ulaşmasında bir ekip çalışması sergileyerek hedeflere ulaşmalarına katkı sağlayacağız.
Halk ozanı büyük usta Aşık Veysel’in dediği gibi ‘Her kim ki olursa bu sırra mazhar Dünyaya bırakır ölmez bir ESER’. Geleceğe bırakacağımız en büyük eser çocuklarımızdır” dedi. 

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109