Keşan Milli Eğitim Müdürü İlker ERARSLAN´ın yarıyıl mesajı

Keşan Milli Eğitim Müdürü İlker ERARSLAN 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı 1.Yarı Yıl Sonu Mesajı yayınladı

Keşan Milli Eğitim Müdürü  İlker ERARSLAN´ın yarıyıl mesajı
Keşan Milli Eğitim Müdürü  İlker ERARSLAN´ın yarıyıl mesajı

Keşan Milli Eğitim Müdürü  İlker ERARSLAN 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı 1.Yarı Yıl Sonu Mesajı yayınladı

Bugün itibari ile 56 kurumumuzda 870 öğretmenimiz, 13207 öğrencimiz ile 1. yarıyılı tamamlamış bulunuyoruz. Bugün alınan karneler öğrencilerimizin bir dönem boyunca gösterdikleri performansın değerlendirmesi olacaktır.

Sevgili Öğrenciler;

Başarı birden çok faktöre bağlıdır. Başarıya ulaşmada sorumluluk duyma, planlı çalışma, ulaşılabilir hedeflere sahip olma ve kararlı olma son derece önemlidir. Tatiller, dinlenmeyi hak ettiğimiz dönemlerdir. Bütün bir dönemin yorgunluğunu tatilde atmak en büyük hakkınızdır. Ancak tatil süresince sizi dinlendirecek ve eğlendirecek aktivitelerin yanı sıra zayıf olduğunuz konuları takviye edebilirsiniz. En önemlisi kitap okuma alışkanlığınızı pekiştirmek amacıyla bol bol kitap okumanızı tavsiye ediyorum.

Değerli Öğretmen Arkadaşlarım;

Bugün sizlerin bilgi ve deneyimlerinden yararlanmayı sınıflarımızda bekleyen öğrencilerimiz, yarın ülkemizi daha iyi seviyelere çıkarabilmek için bayrağı hepimizden teslim alacaktır. Unutulmamalıdır ki eğitim, iyi yetişmiş eğitimcilerle yürür. Elimizdeki cevheri gerektiği gibi işlersek verdiğiniz emekler asla boşa gitmeyecektir.  Sevgi dolu, sabırlı, hoşgörülü, yenilikleri takip edip,  bilgilerini güncelleyen ve bu bilinçle hareket eden siz değerli meslektaşlarımın yetiştirdiği öğrenciler her birimizin gururu olacaktır.

Değerli Veliler;

Karneler çocuklarımızın nasıl bir insan olduğunu ortaya koymaz, onların okul derslerindeki durumlarının nasıl olduğunu gösteren belgelerdir. Karneleri değerlendirirken, çocuklarımızı cesaretlendirmeli, özgüvenlerini yitirmelerine neden olacak kıyaslamalardan kaçınmalıyız. Esas olan Çocuklarımızın mutluluğudur.

Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak 2. döneme en iyi şekilde hazırlık yapmaktayız. 1. dönem çalışmalarımıza katkı sunan ve desteklerini esirgemeyen Valimiz Sayın Dursun Ali ŞAHİN’e Kaymakamımız Sayın Bekir DINKIRCI’ya, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hüseyin ÖZCAN’a ve tüm kişi ve kurumlara destek ve katkılarından ötürü şükranlarımızı arz ediyor tüm öğretmen ve öğrencilerimize iyi tatiller dileğiyle saygılar sunuyorum.

İlker ERARSLAN
Keşan Milli Eğitim Müdürü 

Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2015, 21:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER