Kendi yazdığım kitaplarımı satıyorum

ON BEŞİNCİ KİTABIM BANA HAYATI ÖĞRETİR MİSİN? Ç0K YAKINDA ÇIKIYOR! ERDAL YALÇIN

Kendi yazdığım kitaplarımı satıyorum
Kendi yazdığım kitaplarımı satıyorum

ON BEŞİNCİ KİTABIM BANA HAYATI ÖĞRETİR MİSİN? Ç0K YAKINDA ÇIKIYORERDAL YALÇIN
İnsanoğlu her ne olursa olsun kendine acımamalı. Çünkü insanoğlu eşref-i mahlukattır. Yani yaratılmışların en şereflisi anlamına gelir. Bu da Allah’ın insanoğlunu ne kadar çok önemsediğinin kanıtı değil mi?

Öyleyse her zor anımızda yıkılmayıp, zayıf yönlerimizi unutup güçlü taraflarımızı ortaya çıkarmalıyız. Ben kitap yazmaya başlarken insanlara bir mesaj vermek istedim. Engelliyim ama bunun başarılı olabilmeme engel olmadığını göstermek istedim.

11 yılda 14 kitap yazdım. Bu kitapları kendim satarak paramı kazanıyorum. Bundan çok mutlu oluyorum. Benim yaşadığım bu mutluluk tarif edilemez. Yazmaya devam edeceğim. Türkiye’de birçok kişi kitabımı okudu. Tek hayalim, bir gün tüm insanların kitaplarımı okumasıdır.

ERDAL YALÇIN

Erdal Yalçın'ın Kitaplarına Ulaçmak için Tıkla




ERDAL YALÇIN KİMDİR

MERHABA değerli kitap dostu…

Ben 1975 yılında dünyaya geldim. Küçüklüğümden beri yazmaya hevesim vardı, önce küçük küçük hikayeler makaleler yazmaya başladım. Daha sonra dergi yapıp fotokopiyle çoğaltarak satmaya başladım.

Bundan sonra kendi kendimi daima geliştirmeye çalıştım. Hep ileriye daima ileri baktım. Herkese de bunu öneriyorum. Benim amacım her insanın mutlaka küçük de olsa yapabileceği bir şeyler olduğunu kanıtlamak.

Bak ben sana kendimden söz edeyim… Ben engelli olduğum için hayatımda hiç okula gidemedim ama gitmeyi çok isterdim. Buna rağmen yaşamdan hiç kopmadım. İnsanları ve tüm yaratılan canları çok seviyorum, ömrüm oldukça da seveceğim.

Sevgili kitap dostu sana yaptıklarımı anlatayım. 80’li yıllarda resim yapıyordum, birçok karma resim sergisine katıldım. Daha sonra resim sanatının ilgi görmediğini anladım. Resim çalışmalarıma son noktayı koydum. Ülkemizde resim sanatına pek rağbet olmadığını anladım ve resim yapmayı bıraktım.

Ben 1990 yılında başrollerini duayen oyuncular Fatma Girik ve Halil Ergün ile paylaştığım “Gün Ortasında Karanlık” adlı sinema filminde oynadım. 1995’te de ailevi nedenlerle gittiğim Diyarbakır’da o ilin ikinci engellilerle ilgili derneğini kurdum ve bir süre başkanlığında bulundum. Daha sonra tekrar döndük İstanbul’a. İçimde hep bir kitap çıkartma arzusu vardı. 10 yıl uğraştıktan sonra 2004 senesinde bir sponsor buldum ve ilk kitabımı çıkardım. İlk iki kitabımı sponsor aracılığı ile çıkardım. Üçüncü kitaptan itibaren kendi kitaplarımı satarak kitaplarımı kendim çıkarıyorum.

Bana kitaplarımı alarak ve okuyarak destek olan herkese teşekkür ediyorum…

Bana destek veren öncelikle aile bireylerime, kendileri manevi olarak o kadar büyükler ki benim gözümde bu dünyaya sığmıyorlar ama küçücük kalbime sığıyorlar, ve tüm can dostlarıma daha sonra da sana çok teşekkür ediyorum.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109