İstanbul Kalkınma Ajansı Yaz Staj Programı

İstanbul Kalkınma Ajansı; üniversite öğrencilerinin bilgilendirilmesi amacıyla her yıl yaz ve kış dönemleri için staj programları düzenlemektedir.

İstanbul Kalkınma Ajansı Yaz Staj Programı
İstanbul Kalkınma Ajansı Yaz Staj Programı

İstanbul Kalkınma Ajansı; görevleri, yetkileri ve yürüttüğü çalışmaların tanıtılarak üniversite öğrencilerinin bilgilendirilmesi amacıyla her yıl yaz ve kış dönemleri için staj programları düzenlemektedir.

Staj programına katılmak isteyenlerin başvuru tarihinde bir yükseköğretim kurumunun veya yurtdışında bunlara denkliği kabul edilmiş bir yükseköğretim kurumunun lisans veya yüksek lisans programlarına kayıtlı olduğunu ve zorunlu staj yapmaları gerektiğini belgelemeleri gerekmektedir.

Yaz dönemi için staj programına katılmak isteyen öğrencilerin 22 Mayıs 2015’e kadar belirtilen belgeleri Ajansa şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.  Bu tarihler dışında ve posta ve/veya e-posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Başvuru sırasında istenen belgeler:

    Zorunlu staj yapılması gerektiğine dair üniversiteden alınacak belge

    Öğrenci belgesi

    Okul tarafından onaylı ders programı ve transkript

    Nüfus cüzdan fotokopisi

    Resimli özgeçmiş

    Staj yapılmak istenilen konuya ve tarihlere ilişkin açıklayıcı bir niyet mektubu


Staj programına katılmaya hak kazanan başvuru sahipleri, Ajansımız birimlerinin imkanları ve ihtiyaçlarının yanı sıra staj başvuru sahiplerinin nitelikleri ve talepleri çerçevesinde belirlenen kontenjan dahilinde 29 Mayıs’ta Ajansımız internet sitesinden (www.istka.org.tr) duyurulacaktır.

Staj programına katılım sağlayacak stajyerler Ajans personelinin bağlı olduğu işyeri yönetmelikleri, iş düzeni, disiplin, iş güvenliği ve gizliliği ile ilgili kurallara uymak zorundadırlar. Stajyerlere staj dönemi sonrasında İstanbul Kalkınma Ajansı Staj Programı Katılım Belgesi verilecektir.

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2015, 21:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER