İstanbul'da okullar Tatil Edildi

Vali Yerlikaya İstanbul’da ilk ve orta dereceli okullar 25 Şubat günü kar nedeniyle tatil edildiğini açıkladı.

İstanbul'da okullar Tatil Edildi
İstanbul'da okullar Tatil Edildi


Vali Yerlikaya İstanbul’da ilk ve orta dereceli okullar 25 Şubat günü kar nedeniyle  tatil edildiğini açıkladı.


İstanbul'da okullar yarın tatil mi? sorusu aranmaya devam ederken flaş açıklama İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'dan geldi. Vali Yerlikaya İstanbul’da ilk ve orta dereceli okullar kar nedeniyle yarın tatil edildiğini açıkladı.

İstanbul'da gün boyu süren kar yağışı akşam saatlerinde etkisini giderek arttırdı. Öğrenciler ve veliler okullar tatil edilecek mi? sorusunu sormaya başlamıştı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya İstanbul'da ilk ve orta dereceli okulların yarın tatil edildiğini açıkladı.

OKULLARIN TATİL EDİLDİĞİ DİĞER İLLER


ÇANAKKALE

Çanakkale'de il merkezi ve bazı ilçelerde fırtına ve kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullar yarın tatil edildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, dünden beri devam eden fırtına ile yoğun kar yağışı nedeniyle kent merkezi ile Gökçeada, Çan, Bayramiç, Lapseki, Biga, Yenice, Eceabat ilçelerinde İl Hıfzıssıhha Kurulu kararı gereği ilk ve orta dereceli okullarda yarın eğitime ara verildi.

Kamu kurum ve kuruluşlarında görevli, engelli personel ile hamile personel de idari izinli sayılacak.

Meteoroloji yetkilileri, Çanakkale genelinde kar yağışı beklendiğini aktararak, hava koşullarına karşı tedbirli olunması konusunda uyarıda bulundu.

KIRKLARELİ


Kırklareli'nin Demirköy ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime yarın, bir gün süreyle ara verildi.

Demirköy Milli Eğitim Müdürü Oğuz Ak, olumsuz hava şartları ve yoğun kar yağışı nedeniyle yarın eğitime ara verildiğini söyledi.

Kararın Kaymakamlık tarafından alındığını ifade eden Ak, bölgede yoğun kar yağışının etkisini sürdürdüğünü belirtti.

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER