İSMEK KAYITLARI 9 EYLÜL’DE BAŞLIYOR

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Hayat Boyu Öğrenme Merkezi İSMEK’in, 2019-2020 eğitim dönemi kayıtları 9 Eylül’de başlıyor.

İSMEK KAYITLARI 9 EYLÜL’DE BAŞLIYOR
 İSMEK KAYITLARI 9 EYLÜL’DE BAŞLIYOR

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Hayat Boyu Öğrenme Merkezi İSMEK’in, 2019-2020 eğitim dönemi kayıtları 9 Eylül’de başlıyor.

İSMEK’in ücretsiz eğitimlerinden yararlanmak isteyen İstanbullular, başvurularını internet üzerinden online olarak ya da eğitim merkezlerimize şahsen başvurarak gerçekleştirebilecek.

Türkiye’nin en büyük “Hayat Boyu Öğrenme Merkezi” İSMEK’te, 2019-2020 dönemi için öğrenci kayıtları 9 Eylül 2019’da başlayacak. Ücretsiz sanat ve meslek eğitimlerden yararlanmak isteyen İstanbullular, İSMEK’in resmi internet sitesi üzerinden ön kayıt için başvuru yapabilecek. İnternet üzerinden yapılan bu işlem sonrası öğrenci adaylarının ilgili merkezimize kimlik fotokopileriyle birlikte giderek şahsen başvuruda bulunması gerekecek.

İLK KEZ UZAKTAN EĞİTİM VERİLECEKİSMEK,

hazırlıkları tamamlanan Uzaktan Eğitim Merkezi ile milyonlara ulaşabilecek. Uzaktan Eğitim Merkezi için de kayıtlar aynı dönemde alınacak. Eğitimler, günümüz teknolojilerinin kullanıldığı modern teknik alt yapı ile sanal ortamda milyonlarca kişiye ulaştıracak. Alınan derslere istenilen zaman ara verip devam etme imkanı sağlanacak.

YENİ DÖNEME YENİ BRANŞ VE PROGRAMLAR

Şimdiye kadar 3 milyon 307 bin 787 mezun sayısına ulaşan İSMEK, 2018-2019 eğitim döneminde 40 alanda, 307 branş ve 752 programda eğitim verdi. Yeni dönemle birlikte İSMEK, branş sayısını 348’e, program sayısını ise 846’ya yükseltesi planlanıyor.İSMEK, İstanbulluların ihtiyaçları doğrultusunda eğitim çeşitliliğini her eğitim döneminde arttırıyor. Geleneksel Oyunlar ve Zekâ Oyunları alanını eğitim yelpazesine ekleyen İSMEK, bu alanda bu yıl ilk kez “Zekâ Oyunları Öğreticiliği” programında eğitim verecek.İSMEK’in mevcut eğitimlerine yeni programlar dahil ediliyor. Bilişim alanındaki “ARM İşlemci ile Drone Üretimi” ve “Dijital Becerilerin Geliştirilmesi”, El Sanatları alanındaki “Üç Boyutlu Keçe Tasarımlar” ve “Su Kabağı İşlemeciliği”, Grafik ve Fotoğraf alanındaki “Cinema 4G” ve “Kitap Resimleme (Karakter İllüstrasyonu)”, Kişisel Gelişim alanındaki “Şiir Atölyesi” ve “Hikâye Anlatıcılığı”, Yiyecek-İçecek Hizmetleri alanındaki “Gastronomide Tasarım” ve “Royal Icing ile Süsleme Teknikleri”, İSMEK’in 2019-2020 döneminde vereceği yeni eğitimler arasında bulunuyor.

“GİRİŞİMCİLİK VE YÖNETİM OKULU” GELİYOR

Yerel yönetimlerde Türkiye’nin en büyük yetişkin eğitim organizasyonunu gerçekleştiren İSMEK, İstanbullulara beceri kazandırmaya dönük eğitimlerinin yanı sıra meslek kazandıran eğitimleriyle de dikkat çekiyor. Verdiği meslek eğitimleriyle, ihtiyaçlar doğrultusunda işgücü piyasasına kalifiye eleman yetiştirmeyi hedefleyen İSMEK, uzmanlık okullarına yeni dönemde bir yenisini daha ekliyor. Girişimcilik ve Yönetim Okulu, İSMEK’in 16. mesleki uzmanlık okulu olarak eğitime başlıyor.

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109