İBB'DE STAJ YAPMAK İSTER MİSİN?

Staj başvuruları yalnızca İBB Gençlik Meclisinin internet sitesi üzerinden alınacaktır.

İBB'DE STAJ YAPMAK İSTER MİSİN?

 İBB'DE STAJ YAPMAK İSTER MİSİN?

 
Staj başvuruları yalnızca İBB Gençlik Meclisinin internet sitesi üzerinden alınacaktır. 

İBB Müdürlükleri ve İştirak Şirketleri bünyesinde staj yapacak üniversite öğrencilerinin başvurularını İBB Gençlik Meclisi, 1 Nisan 2018 tarihinde saat 10:00 itibariyle //www.ibbgenclikmeclisi.com/adresinden almaya başlayacaktır
İBB Müdürlükleri ve İştirak Şirketleri bünyesinde staj yapacak üniversite öğrencilerinin başvurularını İBB Gençlik Meclisi, 1 Nisan 2018 tarihinde saat 10:00 itibariyle //www.ibbgenclikmeclisi.com/adresinden almaya başlayacaktır. Başvuru süreci 30 Nisan 2018 tarihinde saat 23:59’da kendiliğinden sonlanacaktır.
 

İBB Müdürlükleri ve İştirak Şirketleri bünyesinde gönüllü staj imkanı bulunmamaktadır. Değerlendirme aşamasında yalnızca zorunlu staj yapması gereken öğrenciler değerlendirmeye alınacaktır. Yanlış bilgi beyanında bulunduğu tespit edilen ve staj zorunluluğu olmayan adayların staja başlamaları durumunda dahi staj sözleşmeleri ilgili İştirak Şirketi ve/veya Müdürlükçe feshedilecektir.

 
Staj başvuruları yalnızca İBB Gençlik Meclisinin internet sitesi üzerinden alınacaktır. İBB Müdürlüklerine, İştirak Şirketlerine veya İBB Gençlik Meclisi’ne elden / telefon araması / mail yoluyla yapılan başvurular kesinlikle değerlendirmeye alınmayacaktır.

 
" Zorunlu Staj " için başvuru işlemleri son aşamaya kadar gelen öğrencilerin, staj tarihi aralıklarını örnekte gösterilen tarih aralığı şeklinde yazmaları gerekmektedir. " Açıklama " kısmına öğrencilerin stajlarının içeriğini, kaç iş günü olduğunu, niçin İBB'de staj yapmak istediklerini ve stajdan beklentilerinin ne olduğunu özetleyecek şekilde kısa açıklama yazmaları beklenmektedir.


Başvurular değerlendirilirken, öğrencilerin eğitim gördükleri alanlar ile İBB Müdürlükleri ve İştirak Şirketlerinin ihtiyaç duyduğu alanların uyumuna bakılacak, staj yapılması planlanan hizmet binasına yakın yerde oturan öğrenciler tercih edilecektir. Bu sebeple, başvuru yapacak öğrencilerin “ İkamet İlçesi “ kısmını doğru şekilde doldurması gerekmektedir. Staja kabul süreci başlatılan öğrencilerden e-devlet üzerinden ikametgah belgesi talep edilecektir. Yanlış beyanda bulunduğu tespit edilen öğrencilerin staj değerlendirmeleri olumsuz olarak sonuçlanacaktır.

 
İBB Müdürlükleri ve İştirak Şirketleri tarafından yalnızca başvuruları olumlu olarak değerlendirilen öğrencilere geri dönüş yapılacaktır. Olumlu geri dönüş yapılmayan öğrencilerin staj değerlendirmeleri kendiliğinden olumsuz olarak sonuçlanacaktır.

 
Başvurusu değerlendirmeye alınan Stajyer adaylarına geri dönüşler telefon yoluyla yapılacaktır. Bu nedenle adayın başvuru formundaki telefon numarası bilgisinin kendisine ait olması, doğru ve eksiksiz yazılması önemlidir. Ayrıca, adaylar 1. derece yakınlarından birisinin telefon numarasını formdaki “Ek İrtibat Numarası” kısmına yazmaları gerekmektedir.
 

Detaylı bilgi almak isteyen öğrencilerin sorularını " [email protected] " adresine iletmeleri gerekmektedir.


İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109