Ford Otosan’da Stajyer Başvuru Dönemi Başlıyor!

Sınavlar bitecek, dersler tamamlanacak, birkaç yıl içinde mezun olacaksın. Otomotiv sektörüne ilgi duyuyorsan, seni Ford Otosan’da staj yapmaya davet ediyoruz.

Ford Otosan’da  Stajyer Başvuru Dönemi Başlıyor!
Ford Otosan’da  Stajyer Başvuru Dönemi Başlıyor!

Sınavlar bitecek, dersler tamamlanacak ve kocaman bir yaz tatili gelecek. Peki, yaz tatilinde ne yapacaksın? Tüm yaz deniz, kum ve güneşten sıkılabilirsin. Kariyer hayatına da yön vermelisin, ne de olsa birkaç yıl içinde mezun olacaksın. Otomotiv sektörüne ilgi duyuyorsan, seni Ford Otosan’da staj yapmaya davet ediyoruz.

Başvurunu yapmadan önce aşağıdaki bilgileri dikkatlice oku ve sonra kariyer.net’e giderek hemen başvurunu tamamla. Unutma, başvurular sadece 11 Şubat – 10 Mart 2016 tarihleri arasında sadece kariyer.net’ten yapılabilecek.

Başvurunu aşağıdaki koşulları ne kadar karşıladığına göre değerlendireceğiz. Bu bilgilerin cevabı sende!

Staj zorunluluğun var mı?
SGK işlemlerin okulun tarafından yapılıyor mu?
Not ortalaman kaç?
Okuduğun sınıf ne?
Bölümün ve üniversiten stajyer ihtiyacımıza uygun mu?
Staja başvurmak için “staj zorunluluğuna” sahip olmalısın. Staja başlamadan önce zorunlu staj belgeni göstermen ve okulun tarafından SGK işlemlerinin yapılması gerekecek. Staj süren okulunun zorunlu tuttuğu ve SGK işlemi yaptırdığı süreyle sınırlı olacak.

Aday ön seçimlerinde bölüm ihtiyacına uygunluğuna ve başarı ortalamana da bakacağız. 3. ve 4. Sınıf öğrencilerine öncelik sağlayacağız.

Eğer ön seçimden geçersen, İnsan Kaynakları Departmanımız tarafından mülakata davet edileceksin ve gerekli işlemlerden sonra ailemize katılacaksın.

Biz dinamik bir ekibiz. Eminiz ki içindeki gençlik ateşiyle bu yaz Ford Otosan’dan harika tecrübeler kazanarak okuluna döneceksin.

Bu arada senin gibi daha fazla gence ulaşmak için Ford Otosan’da herkese yalnızca bir kez staj yapma hakkı sunabiliyoruz.

Unutma: Staj dönemimiz 27 Haziran 2015 tarihinde başlayacak.

GENEL NİTELİKLER

Üniversitelerin 3. yada 4. sınıfında okuyan
Genel başarı ortalaması 3.00 üzerinde olan
Staj zorunluluğu olan
İletişimi kuvvetli
Ekip çalışmasına yatkın genç çalışma arkadaşlarımızı yanımızda görmek istiyoruz.
“İşe alım ve istihdamda tek ölçü olarak işe uygunluk vasfı aranır; ayrımcılık yapmadan fırsat eşitliği sağlanır.”

Haydi, tüm koşulları sağlıyorsan başvuru için tıkla!

Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2016, 11:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109