Editörlük Atölyesi’nde 2. Dönem Başlıyor

İBB Gençlik Meclisi’nin düzenlediği Editörlük Atölyesi’nde 2. Dönem Mart ayında başlıyor.

Editörlük Atölyesi’nde 2. Dönem Başlıyor
 Editörlük Atölyesi’nde 2. Dönem Başlıyor
İBB Gençlik Meclisi’nin düzenlediği Editörlük Atölyesi’nde 2. Dönem Mart ayında başlıyor.

İBB Başkanı Dr. Kadir Topbaş’ın yerel ve küresel planda ortaya koyduğu gençlik vizyonu ve talimatları doğrultusunda faaliyetlerini sürdüren İBB Gençlik Meclisi’nin, yayıncılığın mutfağında yer almak isteyen gençler için düzenlediği Editörlük Atölyesi’nde 2. dönem Mart ayında başlıyor.

Atölye, yayıncılığa ilgi duyan ve sektörün mutfak kısmı olarak nitelendirilen editörlük mesleğinin içeriği, temel mantığı, teknik incelikleri ve ahlakî kuralları hakkında bilgi sahibi olmak ve bu meslek dalında kendilerini geliştirmek isteyen 18-25 yaş arası gençlerin katılımına açık olacak.

Katılım ücretsiz
Ücretsiz olarak gerçekleştirilecek olan, 6 haftalık atölye programına katılım 60 kişiyle sınırlı olacak. Ön başvuru yapanlar daha sonra mülakata tâbi tutulacak. 6 hafta boyunca İBB Gençlik Meclisi’nin Saraçhane’deki binasında gerçekleşecek olan, pratik eğitimin de verileceği atölye programının sonunda sürekli katılım sağlayan kursiyerler katılım belgesi almaya hak kazanacaklar.
Atölye programının 2. döneminde devamlı katılım sağlayamayanlar için ikmal dersleri yapılmayacak, mücbir sebep olmaksızın devamsızlık yapan kursiyerler katılım belgesi alamayacaklar.

Son başvuru tarihi 10 Şubat
Temel/basit ve üst düzey editörlüğe ilişkin hızlandırılmış kurs niteliği taşıyacak olan atölye programı 4 Mart 2017 Cumartesi günü başlıyor. Son başvuru tarihi ise 10 Şubat. İBB Gençlik Meclisi’nin Samed Ağırbaş başkanlığındaki 5. döneminde hayata geçirdiği Editörlük Atölyesi, 2016 yılının Ekim-Kasım aylarında düzenlenen 1. döneminde yoğun ilgi görmüştü.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109