Çinli kızlar da araba sürebilir mi?

Çocukların, eğitimcilerin, anne ve babaların merak ettiği, ettiği yüzlerce sorunun cevabı bu sempozyumda.

Çinli kızlar da araba sürebilir mi?
 Çinli kızlar da araba sürebilir mi?
Çocukların, eğitimcilerin, anne ve babaların merak ettiği, ettiği yüzlerce sorunun cevabı bu sempozyumda.

Okul öncesi dönem, çocukların hızla büyüyüp geliştiği ve en temel becerileri kazandığı ihmal edilmemesi gereken önemli bir süreç. Çamlıca Çocuk Akademi, bu önemli süreçte çocukların eğitimiyle meşgul olan herkesin okul öncesi eğitime dair farklı ve güncel bakış açıları edinebilmeleri için “Etkili Öğretmen, Etkili Çocuk” isimli okul öncesi eğitim sempozyumu düzenliyor.

ÖĞRETMENLER, BU SEMPOZYUMU KAÇIRMAYIN
Çamlıca Çocuk Akademi - Yıldız Teknik Üniversitesi işbirliğiyle bu yıl ikincisi gerçekleşecek sempozyumda İstanbul Aydın Üniversitesi’nden Prof. Dr. Belma Tuğrul “Çı̇nlı̇ kızlar da araba sürebı̇lı̇r mı̇? (Çocuklar neleri merak eder?)”, Medeniyet Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü’nden Prof. Dr. Ahmet Akın “Psiko-Eğitsel Açıdan İnsan”, Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü Çocuk Gelişimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. İsmihan Artan “Oynuyorum O halde Varım”, Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Başkan Yardımcısı Dr. Gülçin Güven “Gelişimin Kilometre Taşları” ve Nöro Sağlık Beyin Eğitim Araştırma Uygulama Merkezi kurucusu Uzman Dr. Kerem Dündar “Geleceğin Öğretmeninin Beyni” konulu bildiri sunacak.

ŞİMDİDEN 5 BİN EĞİTİMCİ BAŞVURDU
Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kongre ve Kültür Merkezi’nde 11 Mart 2017 tarihinde yapılacak sempozyuma katılmak üzere daha şimdiden Almanya, Avusturya, Azerbaycan, KKTC ve Türkiye’nin 70 şehrinden yaklaşık 5 bin eğitimci başvurdu.

Sempozyuma okul öncesi öğretmenleri, yardımcı öğretmenler, öğretmen adayları ve psikoloji alanında eğitim almış eğitimcilerin katılabilecek.

KATILIM BELGESİ VERİLECEK
Kayıt yaptırmayanlar sempozyuma katılamayacak. Kayıt işlemleri www.etkiliogretmen.com adresinden online yapılıyor. Sempozyuma katılabilmek için herhangi bir ücret ödemeniz gerekmiyor. Program sonunda katılımcılara Çamlıca Çocuk Akademi ve Yıldız Teknik Üniversitesi onaylı katılım belgesi verilecek.

Geçtiğimiz yıl birincisi düzenlenen sempozyuma, 60 ilden 17 üniversite, 3 lise, 65 kolej, 288 okul ve özel okullardan bin 149 eğitimci “Okul Öncesi Eğitim Sempozyumu” için İstanbul’da buluşmuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER