Bilgi Koleji Kabul ve Bursluluk Sınavı İle Öğrenci Alıyor!

Bilgi Koleji Ataşehir'de ki Ortaokul ve Lise kampüsüne öğrenci alımlarını Mart ayında kabul ve bursluluk sınavı ile yapacaktır.

Bilgi Koleji Kabul ve Bursluluk Sınavı İle Öğrenci Alıyor!
 Bilgi Koleji Kabul ve Bursluluk Sınavı İle Öğrenci Alıyor!

Bilgi Koleji Ataşehir'de ki Ortaokul ve Lise kampüsüne öğrenci alımlarını Mart ayında kabul ve bursluluk sınavı ile yapacaktır.
Bilgi Koleji Ataşehir'de ki Ortaokul ve Lise kampüsüne öğrenci alımlarını Mart ayında kabul ve bursluluk sınavı ile yapacaktır. 3-4 ve 11-12 Mart tarihlerinde yapılacak sınavlara 4,5,6,7,8 ve 9. Sınıf öğrencileri katılabilecektir.

Bilgi Koleji'nde, çocuklarımıza kendilerini benzersiz ve değerli hissetmeleri, yaşam boyu başarıya ulaşmaları için rehberlik ederiz. Eğitim modelimiz doğrultusunda çocuklarımız Akademik Başarıyla birlikte, İngilizce'yi akıcı konuşur, Teknoloji'yi etkin kullanırlar. Spor ve Sanatla ilgilenerek büyürler. Kişisel Gelişimlerini tamamlayıp, özsaygı, özgüveni olan, sorumluluk bilinci gelişmiş, mutlu gençler olarak hayata hazırlarız.

Bize göre bireyin gelişimi ancak duygusal, zihinsel ve fiziksel gelişimlerinin birlikte olması ile mümkündür. Bu nedenle Bilgi Koleji'nde öğrencilerimize öğretim ile birlikte adalet, etik, sorumluluk, hoşgörü ve tüm canlıları sevme duygularını da aktarıyoruz. Ancak böylelikle birey gerçek anlamda "insan" olacak ve yaşama katkı sağlayacağına inanıyoruz.

Okulumuzda nitelikli ve yenilikçi bir eğitim için gerekli tüm alt yapıyı düşündük. Fiziki şartları ve okul iklimini öğrencilerimizin yaratıcılıklarına olanak sağlayacak şekilde tasarladık. Bilgi Koleji'nde "a+5b Eğitim Modeli"ile kariyer planlama, hayata ve sınava hazırlık çalışmalarını tecrübeli akademik kadrolarla bütünleştirdik. İstanbul Ataşehir'de ki ortaokul ve lisemizde sunacağımız eğitim öğretim olanaklarını aşağıdaki gibi özetleyebiliriz.

Benzersiz a+5b eğitim modeli
Deneyimli ve uzman eğitim kadrosu
Branş öğretmenleri ve ''native'' öğretmenlerle yoğun yabancı dil eğitimi
Etkin rehberlik sistemi, psikolog desteği, anne baba okulu ve ebeveyn rehberliği
Liselere ve Üniversitelere hazırlık için özel program
Birebir etüt ve ders imkanı
Soru çözüm ve akademik gelişim kampları
Online akademik destek sistemleri
Kitap bitirme, eksik tamamlama ve ödev yapma saatleri
Yurtiçi ve yurtdışı kültür ve bilim gezileri, spor, dil ve akademik kamplar, eğitim programları
Tubitak ve yurtdışı bilim yarışmalarına hazırlık eğitimleri ve proje çalışmaları
Kodlama, robotik dersleri, voleybol, satranç, tiyatro, basketbol, futbol, halk oyunları, model araba kulüpleri, gitar, piyano, resim, heykel, tiyatro, matematik, İngilizce ve dans kursları
Geçmiş yıllarında belli temel bilimsel yetkinlikleri ve kazanımları elde etmiş, akademik ve sosyal altyapısı belli bir düzeye ulaşmış, belli akademik olgunlukta, gelecek hedefleri olan öğrenciler bizim sistemimiz de çok daha başarılı olmaktadırlar. Sınırlı sayıda ki öğrenci kontenjanımızı bu yüzden kabul ve bursluluk sınavı ile doldurmaktayız.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER