Başkan Adayları Akademi Eğitiminde...

Türkiye yeni bir yerel seçim sürecine daha girerken, siyasette kalitenin yükseltilmesine yönelik eğitim programları da hız kazandı.

  Başkan Adayları Akademi Eğitiminde...

  Başkan Adayları Akademi Eğitiminde...


Türkiye yeni bir yerel seçim sürecine daha girerken, siyasette kalitenin yükseltilmesine yönelik eğitim programları da hız kazandı

Bu yıl ilk kez "Başkanlık Akademisi" adıyla belediye başkan adaylarına yönelik özel bir eğitim programını uygulamaya koyan Belediye Başkanları Birliği, geleceğin başkanlarını hazırlamak konusunda oldukça iddialı. Birliğin, ilkini 4-5 Aralık tarihinde Ankara'da, genel merkez binasında gerçekleştirdiği eğitimler, Dijital Medya ve Yer-Ka çözüm ortaklığında düzenleniyor. 

Başkanlık Akademisi'nde düzenlenen eğitim programında,  yerel seçimlerin kıyasıya rekabet ortamında başkan olmaya hazırlanan adaylara,  "liderlikten, beden diline, sosyal medya kullanımından medya iletişimine,belediyecilikte proje uygulamalarından mevzuat eğitimine" uzanan geniş bir konu aralığında profesyonel eğitimler veriliyor.

 
Belediye Başkanları Birliği adına konuşan E. Devlet Bakanı ve Birliğin Genel Başkanı İsmet Özarslan, belediye başkanlığına giden süreçte adayların donanımını artırmayı ve nihai anlamda siyasetin kalitesini artırmayı hedef alan akademi eğitimlerinin her adaya ulaşması gerektiğinin altını çizerken, eğitimlerin birebir yaklaşımla verildiğini ve katılımcıların eğitimden mutlak faydayla ayrıldığını belirtti. 
Başkanlı Akademisi'nin bir sonraki kurs takvimi şöyle belirlendi: 


18-19 Aralık 2013 ve 21-22 Aralık 2013


Kurs Merkezi
Atatürk Bulvarı 167/4 Çankaya-ANKARA
0312 434 34 99 
www.baskanlikakademisi.com

Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2013, 13:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109