Arçelik A.Ş.’den Üniversite Öğrencilerinin Projelerine Destek

Teknolojiyi ve inovasyonu odağına alan Arçelik A.Ş., çalışmalarında genç fikirlere büyük önem veriyor.

Arçelik A.Ş.’den Üniversite Öğrencilerinin Projelerine Destek
 Arçelik A.Ş.’den Üniversite Öğrencilerinin Projelerine Destek
Teknolojiyi ve inovasyonu odağına alan Arçelik A.Ş., çalışmalarında genç fikirlere büyük önem veriyor. Üniversite öğrencileriyle yakın temasta bulunan Arçelik A.Ş., endüstriyel tasarım alanında ortak çalışmalar yürüttüğü üniversitelerden 21 genç tasarımcıyı Milano’daki EuroCucina Fuarı’nda ağırladı.

Arçelik A.Ş., ortak çalışmalar yaptığı üniversitelerin öğrencileriyle farklı projelerde bir araya geliyor. Öğrencilere her zaman destek olan Arçelik A.Ş., son olarak Grundig’in yeni ankastre ürünlerini sergilediği Milano’daki EuroCucina Fuarı’na Türkiye’den ve Almanya’dan endüstriyel ürün tasarımı bölümlerinde eğitimine devam eden 19 Türk, 2 Alman genç tasarımcıyı davet etti.

Bitirme tezi, dönem projeleri gibi farklı alanlarda Arçelik A.Ş. tasarım ekibi ile ortak çalışmalar yürüten genç tasarımcılar, fuarda Grundig standında Politecnico di Milano Üniversitesi’nden Prof. Francesco Zurlo’nun paylaştığı tasarım trendleri ve İtalyan tasarımının geçmişten günümüze evrimini anlatan kapsamlı sunumu izledi. Sunum sonrasında Politecnico di Milano Üniversitesi’nden gelen tasarım öğrencilerinin eşliğinde Salone del Mobile’de, hem genel olarak mobilya ile ilgili, hem de mutfak ile ilgili farklı sergi alanlarını gezme fırsatı bulan öğrenciler, üzerinde çalıştıkları projeler için birebir gözlem yapma şansı yakaladılar. Arçelik A.Ş., bu tür etkinliklerin ileride de devam etmesini hedefliyor.

Her alanda yenilikçiliği odağına alan ve güncel trendleri yakından takip eden Arçelik A.Ş. endüstriyel tasarım alanında çalışmaları olan dünya çapında pek çok saygın üniversite ve kurum ile işbirlikleri ve ortak çalışmalar yürütüyor. Bu işbirlikleri sayesinde Arçelik A.Ş. akademik platformlardaki kaynaklardan faydalanıyor ve bu kurumlarda eğitimlerine devam eden genç tasarımcıların kişisel gelişimlerine de katkıda bulunuyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER