Uzm. Dr. Osman ARIKAN'ın Yeni Yıl Mesajı

Ataşehir Birlik Platformu Genel Başkanı Uzm. Dr. Osman ARIKAN yeni yıl mesajı yayımladı.

Uzm. Dr. Osman ARIKAN'ın Yeni Yıl Mesajı
Uzm. Dr. Osman ARIKAN'ın Yeni Yıl Mesajı

Ataşehir Birlik Platformu Genel Başkanı Uzm. Dr. Osman ARIKAN yeni yıl mesajı yayımladı. 

 Kıymetli Dostlarım
Ülkemizde ve dünyada oluşan yoğun gündem konuları ile çokta hızlıca geçen 2017 yılını acısıyla tatlısıyla bitirirken, 2018 yılının ülkemize ve bizlere mutluluk, sağlık ve huzur getirmesini yüce Allah'tan temenni ediyorum..

Bölgemizde yaşanan huzursuzluklara ve dünya genelinde yaşanan büyük ekonomik ve sosyal krizlere rağmen tarihsel tecrübelerimizin yanında milli birlik ve beraberliğimizin bize verdiği güç ile aziz milletimiz, yaşadığımız coğrafyanın ve global dünyanın değişmez ve en güçlü aktörlerinden biri olduğunu asil ve kararlı duruşu ile göstermiştir.

Yakın zamanda geçirmiş olduğumuz 15 Temmuz darbe girişiminin üzerinden henüz çok uzun bir zaman geçmemiş olmasına rağmen yaralarını hızla saran ülkemiz gelişim sürecini emin adımlarla hızla devam ettirmektedir.

2018 yılına girerken zihinlerimizdeki üzüntülerin yanında gelecek yıllara yüklediğimiz umutlarımız, hedeflerimiz ve azmimiz çok daha büyüktür.

Tarihten ve milli şahsiyetimizden bize intikal etmiş olan sevgi, saygı, barış, hak ve adalet ilkelerine dayanan ve "İnsanı yaşat ki devlet yaşasın" ilkesine dayanarak insanın özgürlüğüne ve şahsiyetine kıymet verilen bir toplumda ve dünyada yaşayabilmemiz ümidiyle 2018 yılının şahsınıza, milletimize ve tüm dünyaya barış ve huzur getirmesini temenni eder, sizin ve sevdiklerinizin mutlu bir yıl geçirmenizi temenni ediyorum...

Sevgi, saygı ve muhabbetlerimle...

Uzm. Dr. Osman ARIKAN
Ataşehir Birlik Platformu 
Genel Başkanı

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109