TÜRKİYE‘Yİ AŞAN HİZMET

KARADAĞ GRUBU Türkiye, Türki Cumhuriyetler, Rusya, Romanya, Bulgaristan, Irak, Libya, Cezayir, Diğer Arap ülkelerinde başarı ile çalışmalarını devam ettirmektedir.

TÜRKİYE‘Yİ AŞAN HİZMET
TÜRKİYE‘Yİ AŞAN HİZMET
 
KARADAĞ GRUBU TürkiyeTürki Cumhuriyetler, Rusya, Romanya, Bulgaristan, Irak, Libya, Cezayir, Diğer Arap ülkelerinde başarı ile çalışmalarını devam ettirmektedir.
 
Elektronik gibi uzmanlık ve birikim gerektiren bir alanda faaliyet gösteriyor olması KARADAĞ GRUBU’nu her zaman geniş bir hizmet ağı yaratmaya yöneltmiştir.
 
KARADAĞ GRUBU’nun sahip olmakla gurur duyduğu üstün hizmet anlayışı, müşterisine “TAM ve SÜREKLİ HİZMET’’ olarak yansımaktadır.
 
ISO 9001 sertifikası sahibi olan KARADAĞ GRUBU, Türkiye ve yurtdışında birçok ülkede projeleri başarı ile tamamlamıştır.
 
Zorlu Center, Bomonti Hilton, Wyndham Grand İstanbul Hotel, Bursa Raylı Sistem, St.Petersburg Havalimanı, Sofya Havalimanı, Esenboğa Havalimanı, Tiflis Havalimanı, Akbatı AVM, Anadolu Sağlık Merkezi, Moskova Sokolniki Otel, Garanti Koza Plaza, FB Ülker Arena Stadyumu, Başakşehir Stadyumu, Galatasaray Stadyumu, İstanbul ve Bakü Four Seasons Otelleri, Batum Sheraton Otel, Bakü Cumhurbaşkanlığı Konutu, Radisson SAS-Ortaköy, Mövempick Otel-İzmir, Forum Bornova-İzmir, Polat Balmumcu Otel projelerinde KARADAĞ GRUBU’nun imzası vardır.
 
KARADAĞ’ın sahip olmakla gurur duyduğu üstün hizmet anlayışı, müşterisine “TAM ve SÜREKLİ HİZMET’’ olarak yansımaktadır.
 
KARADAĞ GRUBU, 2007 Senesi içerisinde özellikle ESSER Yangın Sistemleri olmak üzere, diğer temsilciliklerinin satış, montaj ve devreye alınmasında BAYİ/ÇÖZÜM ORTAKLARI çalışmalarına hız vermiş ve Türkiye genelinde yeni BAYİ/ÇÖZÜM ORTAKLARI atağına devam etmektedir.

KARADAĞ GRUBU

Güncelleme Tarihi: 29 Aralık 2014, 10:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER