TOURMAG Turizm Dergisi'nin yeni sayısı yayımlandı.

Dağ ve Kış Turizmi'ni kapak konusu yaparak sayfalarına taşıyan dergi, Türkiye'nin bu alanda marka ülkeler arasına girerek, büyük potansiyel taşıdığına yer verdi.

TOURMAG Turizm Dergisi'nin yeni sayısı yayımlandı.
TOURMAG Turizm Dergisi'nin yeni sayısı yayımlandı.

 Dağ ve Kış Turizmi'ni kapak konusu yaparak sayfalarına taşıyan dergi, Türkiye'nin bu alanda marka ülkeler arasına girerek, büyük potansiyel taşıdığına yer verdi

Dağ ve Kış Turizmi'nde Türkiye’nin büyük potansiyeli var

Dağ ve Kış Turizmi'nde yeni yapılan yatırımlarla ulusal pazar yanında dış pazarlara da açılan Türkiye, 9'ncu sıradan 6'ncı sıraya yerleşti ve önümüzdeki yıllarda ilk 5 ülke arasında önemli bir merkez konumuna geleceği konuşulmaya başlandı. Derginin kapak haberinde Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar ve Kış Turizmi Uzmanı Cenk Demiroğlu'nun açıklamaları da konuya yeni bir bakış açısı getirdi. 
SAFFET EMRE TONGUÇ, İRİS CİNGİ, SEMA TAŞTAN ÇELEPCİ, ÖYKÜ MARAL...
Dergi sayfalarında Bursa, Erzurum, Ordu dışında, Türkiye'nin yedi bölgesinden özel turizm haberleri bulunuyor. Saffet Emre Tonguç, Galata Bölgesi'ni yazarken; İris Cingi, yeni yıldan dileklerini sıraladı. İstanbul Rehberler Odası Başkanı Hakan Eğinlioğlu, turizm için güvenlik ve barışın olmazsa olmaz olduğunun bir defa daha altını çizerken; Öykü Maral, unutulmaz tren rotaları ve kutsal şehir Didim'i anlattı. Ünlü bloger Sema Taştan Çelepci, Karadeniz'in turizmde atak yapan şirin ilçesi Ordu'yu kaleme alırken; Canan Toprakkaya, Japonya'ya Türklerin neden ilgisiz kaldığını dile getirdi. Müge Seyhan, “Çocukla Amerika'yı nasıl keşfedersiniz?” sorusuna yanıt verirken, bir başka ünlü bloger Tahir Yıldız, bebekle uçak yolculuğu hakkında bilmeniz gerekenleri paylaştı. Özlem Mekik; balkabağı mucizesini anlatırken, kültür sanat editörümüz Özge Denizci,  Nisan ayına kadar bir zaman dilimini kapsayan kültür sanat etkinliklerini Tourmag sayfalarına taşıdı. 
TOURMAG Turizm Dergisi'ni dergi satış noktalarında ve Remzi Kitabevleri'nden edinebilirsiniz. Online olarak ise, TURKCELL Dergilik uygulamasından veya www.tourmag.com.tr'den okuyabilirsiniz... 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109