Toplam 40 bin Lira ödüllü Zula Yaz Turnuvası Başladı

Yüzde 100 Türk yapımı MMOFPS oyunu Zula’da toplam 40 bin TL nakit ödüllü yaz turnuvasında heyecan başladı.

Toplam 40 bin Lira ödüllü Zula Yaz Turnuvası Başladı

 Toplam 40 bin Lira ödüllü Zula Yaz Turnuvası Başladı

Yüzde 100 Türk yapımı MMOFPS oyunu Zula’da toplam 40 bin TL nakit ödüllü yaz turnuvasında heyecan başladı. 256 takımın yer aldığı 4 grup içinden çıkacak birinciler İninal Şampiyonlar Ligi’nde yarışacak.

InGame Group Yöneticisi Özgür Soner “Fırtına gibi geçen bahar sezonunun ardından yaz sezonu turnuvalarına başladık. Kayıtlar 25 Temmuz’da sona erdi,şimdi eleme heyecanını yaşıyoruz. İninal sponsorluğunda yapacağımız bu turnuvada toplam nakit ödülünü tam 40.000 Lira’ya çıkarttık. Gelen yoğun talep nedeniyle katılımcı sayısını 256 takıma çıkartmaya karar verdik. 256 takımlık turnuvada 3 Rekabet 1 Profesyonel grup oluşturduk. Her grubun kendi şampiyonları olacak. Her rekabet grubundan 2, profesyonel gruptan ise 4 takım ininal Şampiyonlar Liginde karşı karşıya gelecek. 10 takımın katılacağı lig sonucunda ligi 4’de bitiren takımlar offline mücadelede karşı karşıya gelecek ve Yaz sezonunun şampiyonu olacak.” şeklinde konuşurken Türkiye’de e-spor turnuvalarına artan ilgiye de dikkat çekti.

Turnuva’nın online ayağının ilk yarı final ve final karşılaşmaları 9 Ağustos’ta yapılacak. Detaylı bilgi için www.zulaoyun.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109