Tema Banyo’dan Teknolojik Şov!

Tema Banyo, alanında dünyanın en büyük ikinci fuarı olan Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı UNICERA’da yenilikçi ürünlerini son teknoloji ürünleriyle donattığı çok özel bir standla tanıttı.

Tema Banyo’dan Teknolojik Şov!
Tema Banyo’dan Teknolojik Şov!

Tema Banyo, alanında dünyanın en büyük ikinci fuarı olan Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı UNICERA’da yenilikçi ürünlerini son teknoloji ürünleriyle donattığı çok özel bir standla tanıttı. Tema Banyo’nun portföyündeki 400’e yakın ürününü tanıttığı standı ziyaretçi akınına uğradı!

Tema Banyo, kaliteli ve yenilikçi ürünleriyle alanında dünyanın en büyük ikinci fuarı olan Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı UNICERA’daki standında adeta gövde gösterisi yaptı! TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde bu yıl 27’ncisi düzenlenen UNICERA Fuarı’nda yenilikçi teknolojilerle donattığı çok özel bir stand hazırlayan Tema Banyo, ziyaretçilerin akınına uğradı. Portföyündeki yaklaşık 400 ürünü dokunmatik ekranların da desteğiyle uluslararası alıcılarla buluşturan Tema Banyo’nun sergilediği  ürünler arasında start-stop özellikli plastik rezervuar, 3 ve 5 fonksiyonlu sürgülü duş setleri, yerden basmalı gömme rezervuar, çok fonksiyonlu ara musluk, multi, farklı kombinasyonlar yapılabilen ankastre duş başlıkları, anti-twist özellikli spiraller bulunuyor.

UNICERA iletişimi güçlendirme noktamız!


Tema Banyo Genel Koordinatörü Oğuz Odabaşı ‘’Tema Banyo olarak sektörde uzun yıllardır üreticiyiz, yıllardır değişik pazarlarda da ürünlerimizi tüketiciyle buluşturuyoruz. Fuarda mevcut iş ortaklarımızı yenilikçi ürünlerimizle bir kez daha buluşturduk. Yüzlerce ürünümüzün fiyat ve özelliklerini son teknolojiyle sergiledik. UNICERA 2015 bu yıl da müşterilerimiz ve iş ortaklarımızla iletişim noktamız oldu.’’ açıklamasında bulundu.

Plastik rezervuar satışıyla ticari faaliyetlerine başlayan Tema Yapı Malzemeleri’nin güçlü markası Tema Banyo, yapı malzemeleri sektörünün önemli oyuncuları arasında yer alıyor. ‘Tema Banyoyu Tamamlar’ sloganıyla Türkiye genelinde bin bayisi ve bölge müdürlükleri aracılığıyla müşterilerine ulaşan marka, su tasarrufu sağlayan yenilikçi ürünleriyle sektöründe birçok ilki de hayata geçirdi.

Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2015, 18:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109