ŞEYH KÖYÜ DERNEĞİNDEN KALENDER ÖZDEMİR’E TEŞEKKÜR ZİYARETİ

TOKAT ZİLE ŞEYH KÖYÜ EGİTİM VE KÜLTÜR DERNEGİ ATAŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCIS KALENDER ÖZDEMİR,İ ZİYARET ETTİ

ŞEYH KÖYÜ DERNEĞİNDEN KALENDER ÖZDEMİR’E TEŞEKKÜR ZİYARETİ
ŞEYH KÖYÜ DERNEĞİNDEN KALENDER ÖZDEMİR’E TEŞEKKÜR ZİYARETİ

TOKAT ZİLE ŞEYH KÖYÜ EGİTİM VE KÜLTÜR DERNEGİ ATAŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCIS KALENDER ÖZDEMİR,İ ZİYARET ETTİ


Tokat Zile Şeyh Köyü Köyü Eğitim ve Kültür Derneği yönetimi makamında ziyaret ettiği Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Kalender Özdemir’e desteğinden dolayı plaket takdim etti.


Tokat İli Zile İlçesi Şeyh Köyü Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Haydar Akyüz ve Durmuş Acar’ın da aralarında olduğu yönetim kurulu üyelerini makamında misafir eden Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Kalender Özdemir, plaket takdiminde, “Sosyal Belediyecilik gereği bölgemizde bulunan dernekler aracılığı ile özellikle acı günlerinde cenaze aracı ve diğer ihtiyaçlarında vatandaşlarımıza destek oluyoruz. STK temsilcisi arkadaşlarımız da ziyaretimize gelerek Belediyemizin desteği için teşekkür ettiler. Ziyaretlerinde de plaket verdiler. Kendilerine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Derneklerinin kuruluşundan itibaren Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Kalender Özdemir derneklerine destek verdiğini kaydeden Tokat İli Zile İlçesi Şeyh Köyü  Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Haydar Akyüz, bu desteklerinden dolayı dernek adına kendisine teşekkür ederek, plaket takdim etmek üzere ziyaret ettiklerinin altını çizerek, “Özellikle acı günlerimizde, cenazelerimizde bizlere teşekkürleri için Ataşehir Belediyesi ve Başkan Yardımcısı Kalender Özdemir’e teşekkür ediyoruz. Derneğimizi temsilen yönetim kurulu ve üyelerimiz adına kendisine bir teşekkür plaketi takdim ediyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2018, 10:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109