PepsiCo Türkiye’nin yeni Dönüşüm Direktörü Gizem Turan oldu

Gizem Turan, PepsiCo Türkiye Dönüşüm Direktörü olarak yeni görevine başladığını duyurdu.

PepsiCo Türkiye’nin yeni Dönüşüm Direktörü Gizem Turan oldu
 PepsiCo Türkiye’nin yeni Dönüşüm Direktörü Gizem Turan oldu

Gizem Turan, PepsiCo Türkiye Dönüşüm Direktörü  olarak yeni görevine başladığını duyurdu.

Kadın üst düzey yönetici sayısı ile öne çıkan ve kadın çalışanların kariyer yapmak için tercih ettiği firma olarak tanınan PepsiCo Türkiye’de başarılara imza atmış olan Yiyecek Pazarlama Kıdemli Müdürü Gizem Turan, PepsiCo Türkiye Dönüşüm Direktörü olarak görevine devam edecek

İstanbul, 7 Şubat 2017- PepsiCo Türkiye, özellikle strateji ve pazarlama alanlarındaki uzmanlığına güvendiği Gizem Turan’ın 1 Ocak 2017 itibarıyla ‘Dönüşüm Direktörü’ olarak yeni görevine başladığını duyurdu.
Gizem Turan, Orta Doğu Teknik Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun olmasının ardından ODTÜ Psikoloji Bölümünde Sosyal Psikoloji yüksek lisansını en yüksek ders performansı ile ODTÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü birincisi olarak tamamladı. Turan, Northwestern Universitesi Kellogg School of Management’tan da MBA derecesine sahiptir.
Kariyerine L’Oreal Türkiye Pazarlama departmanında başlayan Turan, McKinsey & Company şirketinin Chicago ofisinde kıdemli danışman olarak Fortune 500 şirketleriyle çalıştı. PepsiCo Türkiye bünyesine 2011 yılında Şekerleme Kategorisi Pazarlama Müdürü olarak katılan Turan,şirkette farklı pozisyonlarda bir çok başarıya imza attı.

Son olarak Yiyecek Pazarlama Kıdemli Müdürü olarak görev yapan Turan; Doritos, Lay’s, Ruffles, Cheetos, Çerezza ve Rocco marka aktivasyonlarını ve kategori büyüme girişimlerini ekibiyle beraber başarıylahayata geçirdi. 1 Ocak 2017 tarihi itibarıyla PepsiCo Türkiye Dönüşüm Direktörü olarak, Dönüşüm Ofisi’ne liderlik edecek olan Turan, yeni görevinde PepsiCo Türkiye’nin stratejik büyüme girişimleri, dönüşüm ajandası ve projelerine, yeni politikaların yayılmasına ve bu girişimler için yatırım olanağı sağlayan önemli tasarrufların hayata geçirilmesine yönelik çalışmalara liderlik edecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER