PEMBEGÜL PASTANELERİ 8. ŞUBESİNİ KÜÇÜKBAKKALKÖYE AÇTI

Pembegül Pastanelerine, Küçükbakkalköy’de açılan yeni şubesiyle pastaneler zincirine 8’cisi de katılmış oldu.

 PEMBEGÜL PASTANELERİ 8. ŞUBESİNİ KÜÇÜKBAKKALKÖYE AÇTI

Pembegül Pastanelerine, Küçükbakkalköy’de açılan yeni şubesiyle pastaneler zincirine 8’cisi de katılmış oldu.
Tanınmış marka Pembegül Pastaneleri'ne yenisi eklendi. İşletmesini Mevlut Mangal ve Bayram Aslan'ın yaptığı Pembegül Pastaneleri'nin sekizinci zinciri Küçükbakkalköy'de törenle açıldı.


Açılışa Ataşehir Belediye Başkan Yardımcıları Sadi Özata, Hüseyin Hışman, Kalender Özdemir, Abdullah Der, Ak parti eski İl Başkan Yardımcısı Muharrem Ödemiş, Ak Parti İlçe Başkanı Av. Ahmet Özcan, CHP İlçe Başkan Yardımcısı Ertuğrul Baysal,  CHP İlçe Sekreteri Onur Çivi, Ak Parti önceki dönem İlçe Başkanı Av. M.Naim Yağcı, Ak Parti Ataşehir eski SKM Başkanı Sinan Ayrancı, Ataşehir Belediyesi Zabıta Müdürü Battal Sarıkaya, Ak Parti Meclis Üyesi Mehmet Korkmaz, Yenisahra Eğitim Kültür Yardımlaşma Derneği Başkanı İsa Kırım, STK Temsilcileri, Esnaflar, çok sayıda davetliler katıldı.


“AMACIMIZ, VATANDAŞLARIMIZA TAZE ÜRÜNLER SUNMAK, GÜLER YÜZLÜ HİZMET ETMEKTİR”
 
İşletme ortağı Mevlut Mangal açılış öncesi basına yaptığı kısa açıklamada; "Pembegül Pastaneler Zincirimizin 8. Şubesini Küçükbakkalköy'de halkımızın hizmetine açıyoruz.  Halkımıza kaliteli, güler yüzlü, taze, lezzetli hizmetler sunabilmek için Küçükbakkalköy'e yeni bir şube kattık. Amacımız; dünya mutfağımızla, yaş- kuru pasta çeşitlerimizle,  buradaki boşluğu doldurmak, vatandaşlarımıza taze ürünler sunmak, güler yüzlü hizmet etmektir. Böreğimizden spesiyale, kurabiyelere, dünya mutfağı çeşitlerimizle beraber her ürünü kendi imalathanemizde kendimiz yapıyoruz. Dünya mutfağından kastımız İtalyan Pizzası, makarna çeşitleri, salata çeşitleri, beyaz et, kırmızı et çeşitleri her şeyimiz mevcut. Her damak zevkine uygun lezzetlerimiz bünyemizde bulunmaktadır” dedi.


 “PİZZA KONUSUNDA İDDİALIYIZ”
 
Mangal; “Spesiyal ürünlerimiz çok güzeldir. Yaş pasta da zaten biz Pembegül Ailesi olarak iddialıyız. İtalyan Pizza da çok iddialıyız. Uzun yıllar İtalya'da çalışmış bir ustayı Bağdat Caddesinden buraya getirdik. Dünyaca ünlü, ödüllü, markalı bir ustamızdır. Yedi sekiz çeşit pizzamız var ama özellikle herkesin mutlaka tatmasını istediğim bir pizza çeşidimiz var. Her ürünümüzde iddialıyız ancak özellikle pizza da çok iddialıyız" diyerek pizza da iddialı olduklarını bir kez daha dile getirdi.
 
Protokol ile birlikte açılış kurdelesinin kesilmesinden sonra gün boyu davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.
 
Hijyen ortamı ve güler yüzlü personeli ile Küçükbakkalköy’de hizmet veren Pembegül Pastanesi damak tadını seven müşterilerini ağırlamaya hazır.

 

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109