Osmanlı ve İslam Eserlerini Koruma Yaşatma Derneği

Osmanlı ve İslam Eserlerini Koruma Yaşatma Derneği olarak Bizde Dernek olarak bu Eserleri Yasal olarak Devletimiz ile beraber Projelerle birlikte korumayı hedefliyoruz.

Osmanlı ve İslam Eserlerini Koruma Yaşatma Derneği
 Osmanlı ve İslam Eserlerini Koruma Yaşatma Derneği

Osmanlı ve İslam Eserlerini Koruma Yaşatma Derneği olarak Bizde Dernek olarak bu Eserleri Yasal olarak Devletimiz ile beraber Projelerle birlikte korumayı hedefliyoruz.


Osmanlı ve İslam Eserlerini Koruma Yaşatma Derneği olarak Türkiyemizde ve bir çok Ülkelerde Şanlı Ecdadımız Osmanlıya ait ve Osmanlıdan da önceki Türklere ve Türklerin İslamı kabul ettikten sonrada onlara ait bir çok Tarihi Eserler vardır, Bizde Dernek olarak bu Eserleri Yasal olarak Devletimiz ile beraber Projelerle birlikte korumayı hedefliyoruz. Gayemiz Osmanlı ve Türk İslam Eserlerini gerçek Tarihini ile beraber ortaya çıkararak İnsanlarımıza sunmaktır. Derneğimiz bunların dışında Gençlere çok güzel projeler ortaya koyacaktır.




Osmanlı ve İslam Eserlerini Koruma Yaşatma Derneği olarak Türkiyemizde ve bir çok Ülkelerde Şanlı Ecdadımız Osmanlıya ait ve Osmanlıdan da önceki Türklere ve Türklerin İslamı kabul ettikten sonrada onlara ait bir çok Tarihi Eserler vardır,Bizde Dernek olarak bu Eserleri Yasal olarak Devletimiz ile beraber Projelerle birlikte korumayı hedefliyoruz.

Gayemiz Osmanlı ve Türk İslam Eserlerini gerçek Tarihini ile beraber ortaya çıkararak İnsanlarımıza sunmaktır.

Derneğimiz bunların dışında Gençlere çok güzel projeler ortaya koyacaktır.

Türk coğrafyası çok geniş olarak yayıldığı için tüm ülkelerde bize ait Eserler olduğunu biliyoruz ama ulaşamıyoruz,

Biz Dernek olarak bu Eserleri İnsanlarımızla buluşturmayıda hedefliyoruz.



Derneğimiz 2008 de kurulmuştur,aktif olarak çalışmalara 2013 gibi başlamış bulunmaktadır.

T.C Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ın Osmanlı ve İslama verdiği tüm desteklerden dolayı da Dernek olarak çok teşekkür ve takdirlerimizi iletiyoruz.


Dernek Genel Başkanımız Erzurumlu Uğur Narman bey olmak üzere Dernek Genel Başkan Yardımcısıda çok tanınan sevilen, Dernekler arasında'da iyi bilinen Genç Furkan Gök kardeşimizdir.

Güncelleme Tarihi: 30 Eylül 2018, 16:23

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109