Kızılay’dan üniversiteli gençlere destek

Ünlülerden Kızılay Üniversite Butikleri için 3 TIR giysi bağışı.

Kızılay’dan üniversiteli gençlere destek
 Kızılay’dan üniversiteli gençlere destek
Ünlülerden Kızılay Üniversite Butikleri için 3 TIR giysi bağışı.
Türk Kızılay’ının üniversitede okuyan ihtiyaç sahibi öğrencilerin giyim ihtiyacını karşılamak için açtığı ‘Kızılay Üniversite Butik’lere aralarında modacıların da bulunduğu ünlülerden destek geldi.


Ülke genelinde 27 üniversitede bulunan Kızılay Üniversite Butiklerinden yıl boyunca 19 bin öğrenci yararlanıyor.

Öğrencilerden gelen talep üzerine Üniversite Butiklerde yaz döneminde mezuniyet konseptine geçildi. Bunun için ünlü modacı Hakan Akkaya, İvana Sert, Beyza Uyanoğlu, Feryal Gülman, Neslişah Alkoçlar Düzyatan üniversiteli gençler için el ele verdi.

Ünlülerin, Türkiye’nin önde gelen markalarından topladıkları 3 TIR dolusu özel tasarım abiye kıyafetler, takım elbiseler üniversite butiklerinde gençler ile buluşturulacak.

Ünlü isimlerin desteğiyle toplanan ve aralarında ünlü modacı Hakan Akkaya’nın kreasyonundan parçaların da yer aldığı butikten ihtiyaç sahibi gençler, 3 ay boyunca Kızılay Güngören Şubesi’ne başvurarak yararlanacak.

Yıldız Üniversitesi içinde yer alan Kızılay Butik’teki açılış törenine Kızılay Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Tan, ünlü modacı Hakan Akkaya, İvana Sert, Beyza Uyanoğlu, Feryal Gülman, Neslişah Alkoçlar Düzyatan, Hande Arısoy ile Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bahri Şahin Kızılay Güngören Şubesi Kadın Kolları Başkanı Ferah Tan katıldı.

Kızılay Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Tan ‘Kızılay’ın tüm ihtiyaç sahiplerine yönelik projeler geliştirdiğini ancak üniversitede okuyan öğrencileri de unutmadığını belirterek şunları söyledi:

’27 Üniversitemizde ihtiyaç sahibi öğrencilerimize hizmet veren butikler açtık. Kızılay Butik diye adlandırdığımız butiklerimizde yılda 19.000 öğrenciye hizmet veriyoruz. Bu butiklerimizde sezon ve dönemlere uygun ürünler ile sürekli yeniliyoruz. Mezuniyet töreni kıyafeti ihtiyacı olan öğrencilerimizin başvurusu üzerine her zaman desteğiyle yanımızda olan Kızılay gönüllümüz değerli modacı sanatçı dostumuz Hakan Akkaya’ya koştuk. O da değerli dostlarıyla birlikte topladıkları 3 TIR dolusu giysileri bize teslim etti. Kendilerine gençlerimiz adına çok teşekkür ediyoruz.Hepsine minnettarız”.

Modacı Hakan Akkaya ise ‘Kızılay ile böyle bir projede yer almaktan, özellikle eğitim gören gençlerimize destek olmak çok heyecan verici” dedi.

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109