KIRTASİYE SEKTÖRÜNE KOSGEB’DEN TAM DESTEK

‘İstanbul Kırtasiye Ofis Fuarı’na katılacak firmaları KOSGEB destek kapsamına alıyor.

KIRTASİYE SEKTÖRÜNE KOSGEB’DEN TAM DESTEK
 KIRTASİYE SEKTÖRÜNE KOSGEB’DEN TAM DESTEK


‘İstanbul Kırtasiye Ofis Fuarı’na katılacak firmaları KOSGEB destek kapsamına alıyor

KOSGEB, ‘İstanbul Kırtasiye Ofis Fuarı’nda 50 metrekareye kadar stant açan tüm firmaların katalog, fuar alanı düzenlemesi, dekorasyon gibi hizmet giderlerini karşılayacak.
 İstanbul TÜYAP’ta 22-26 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek


‘İstanbul Kırtasiye Ofis Fuarı’na katılacak firmaları KOSGEB destek kapsamına alıyor.  KOSGEB, ‘İstanbul Kırtasiye Ofis Fuarı’nda 50 metrekareye kadar stant açan tüm firmaların katalog, fuar alanı düzenlemesi, dekorasyon gibi hizmet giderlerini karşılayacak. Destekten yararlanmak için son başvuru tarihi 16 Şubat olarak belirlendi 


Bu yıl 23’üncüsü düzenleniyor
Dünyanın üçüncü büyük ofis malzemeleri ve kırtasiye fuarı ‘İstanbul Kırtasiye-Ofis 2017’nin 23’üncüsü bu yıl 22–26 Şubat tarihlerinde İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde kapılarını açacak. Tüm Kırtasiyeciler Derneği tarafından ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) himayesinde gerçekleştirilecek ‘İstanbul Kırtasiye-Ofis 2017’ye Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı’ndan  (KOSGEB)  da destek geldi. 
  
Son başvuru tarihi 16 Şubat
KOSGEB, ‘İstanbul Kırtasiye Ofis Fuarı’nda 50 metrekareye kadar stant açan tüm firmaların katalog, fuar alanı düzenlemesi, dekorasyon gibi hizmet giderlerini karşılayacak. Destekten yararlanmak için son başvuru tarihi 16 Şubat olarak belirlendi. TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde, 120 bin metrekare kapalı sergileme alanında gerçekleştirilecek olan İstanbul Kırtasiye-Ofis 2017 Fuarı’nı bu yıl 25 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER