KIRTASİYE FUARI’NA ANADOLU AKINI

‘İstanbul Kırtasiye Ofis Fuarı’, 22-26 Şubat tarihlerinde İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

KIRTASİYE FUARI’NA ANADOLU AKINI
 KIRTASİYE FUARI’NA ANADOLU AKINI
‘İstanbul Kırtasiye Ofis Fuarı’, 22-26 Şubat tarihlerinde İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Aylardır süren çalışmalar sonucunda Tüm Kırtasiyeciler Derneği’nin (TÜKİD) Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) de desteğiyle İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştireceği fuara Anadolu’dan bini aşkın perakendecinin katılması bekleniyor
Dünyanın üçüncü büyük ofis malzemeleri ve kırtasiye fuarı ‘İstanbul Kırtasiye-Ofis 2017’nin 23’üncüsü bu yıl 22–26 Şubat tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.  Tüm Kırtasiyeciler Derneği tarafından TÜYAP Fuar ve Fuarcılık Hizmetleri AŞ iş birliği ve ilk kez bu yıl Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) desteği ile  gerçekleştirilecek ‘İstanbul Kırtasiye Ofis Fuarı 2017’de 4 salonda, 18 ülkeden 211 marka, 159 firma ve firma temsilciliği katılımcı olarak yer alacak.  Fuarda yerli markaların yanı sıra Avusturya, Çin, Çek Cumhuriyeti, Fransa, Almanya, Yunanistan, Hong Kong, Hindistan, İtalya, Japonya, Yeni Zelanda, Kore, İspanya, Tayvan, Tayland, İngiltere, Amerika’nın önde gelen firmaları  en son teknolojiye sahip yenilikçi ürünlerini sergileyecek. 

Ticaret odalarıyla iş birliği
TÜKİD Başkanı Vecdet F. Şendil, dünya markalarının buluşacağı fuara özellikle Anadolu’dan perakendecilerin yoğun ilgi gösterdiğini söyledi. TÜKİD olarak Anadolu’daki kırtasiyeciler için aylardır hazırlık yaptıklarını dile getiren Şendil, katılımcılar için Ankara, Adapazarı, Eskişehir ve Bursa gibi çevre illerden otobüs kaldıracaklarını kaydetti. Şendil, “ Yol ücretlerine ticaret odaları destek verecek. Havayolu ile gelecek katılımcıları da havaalanından alıp otellerine yerleştireceğiz” dedi. TOBB ve katılımcı firmalarımızın da desteği ile fuar için tüm imkanlarımızı seferber ettik. 


Perakendecilere özel indirimler, sürpriz hediyeler
Anadolu’daki kırtasiyecileri ağırlama noktasında İzmir, Antalya, Ankara gibi illerin ticaret odalarıyla iş birliği halinde olacaklarını vurgulayan Vecdet F. Şendil şöyle devam etti: “Ticaret odalarının desteği sektörümüz için çok önemli. Fuarda standı olan kırtasiye firmaları TÜKİD iş birliği ile fuar boyunca özel kampanyalar düzenleyecek. Burada da katılımcı firmalarımız devreye girdi. Fuarda misafirleri özel indirimler, tatil hediyeleri gibi pek çok sürpriz bekliyor.”
 
Perakendecilerin ilgisiyle katılımcı sayısı bini geçti
Vecdet F. Şendil sözlerini şöyle sürdürdü: “Aylardır süren çalışmalarımızı tüm sektör fark etti. Çok verimli geçmesini beklediğimiz İstanbul Kırtasiye Ofis Fuarı’na Anadolu’dan gelecek perakendeci sayısı bini aştı. Bu yoğun ilgi bizi çok memnun ediyor. TOBB ve katılımcı firmalarımıza desteklerinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz. Beş gün sürecek fuarımızda çok önemli iş birlikleri yapılacak. Fuar, Türkiye kırtasiye sektörüne büyük ivme kazandıracak. Tüm tarafların buluşacağı bu beş günlük dönemde TÜKİD olarak ilgili tüm toptancı, perakendeci, imalatçı markalarımızı bir arada görmekten mutluluk duyacağız.”
Kırtasiye Zirvesi yapılacak
Türkiye’nin dört bir yanından sektör temsilcileri, dernek, sivil toplum kuruluşları ve üniversitelerin katılımıyla gerçekleşecek Kırtasiye Zirvesi, fuarın bu yılki en önemli organizasyonu olarak öne çıkıyor. TOBB iş birliğiyle yapılacak zirvede, kırtasiyenin sorunları, çözüm önerileri tartışılacak, sektörün geleceğine yön verilecek. 


20 bin ziyaretçi bekleniyor
TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde, 120 bin metrekare kapalı sergileme alanında gerçekleştirilecek olan İstanbul Kırtasiye Ofis 2017 Fuarı’nı bu yıl 20 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER