Halkbank’tan 83. yıl reklam filmi

Halkbank, 83. kuruluş yıl dönümünü sıcak bir filmle ekranlara taşıyor. Film, “Önce Halk Sonra Bankayız” sloganına uygun yeni bir jingle’ın yaratım sürecine ışık tutuyor.

Halkbank’tan 83. yıl reklam filmi
Halkbank, 83. kuruluş yıl dönümünü sıcak bir filmle ekranlara taşıyor. Film, “Önce Halk Sonra Bankayız” sloganına uygun yeni bir jingle’ın yaratım sürecine ışık tutuyor.

Yeni bir jingle hazırlamakla görevlendirilen genç müzisyen Emre’nin, stüdyosunda yaptığı ilk denemeler pek de istenilen sonucu vermiyor. Bankanın ekran yüzü Kerem Alışık ve genç bankacı Ömer, bunun üzerine müzisyen Emre’yi halktan ilham alarak bankayı ve değerlerini özümseyeceği bir yolculuğa çıkarmaya karar veriyor. Reklam filminde; Karadeniz’den Ege’ye, rüzgâr türbinlerinden fabrikalara, kasabalardan meralara, ülkenin doğal güzelliğini ortaya koyan, yöresel ezgiler eşliğinde insani sıcaklığını ve modern gelişmişliğini gösteren karelerle, çok yönlü bir Türkiye resmiyle karşılaşıyoruz. 

Anadolu’dan kesitler sunan bu gezinin ardından üçlü, yine müzisyenin stüdyosunda görülüyor. Müzisyen Emre bu kez kendisinden çok emin. Kerem Alışık’ın “hadi bakalım” demesiyle birlikte Emre, oynat tuşuna basıyor ve müzik çalmaya başlıyor. ‘Önce Halk Sonra Bankayız’ sloganı, halk ezgilerinin zenginliğinden gelen ilhamla notalara dökülüyor. Kerem Alışık ve Ömer’i bu kez, melodiyi beğendiklerini ortaya koyan bir tebessümle görüyoruz. Film, ‘Önce Halk Sonra Bankayız. Tam 83 yıldır’ mesajıyla sona eriyor. 

Çekimler İstanbul ve İzmir’de gerçekleştirildi

Halkbank’ın 83. yıl filminin çekimleri 4 günde tamamlandı ve 9 ayrı mekânda gerçekleştirildi. İzmir’de Güzelbahçe, Kozbeyli, Urla, Yeni Foça ve Barbaros Köyü’nün yanı sıra İstanbul Ataşehir’deki Halkbank Genel Müdürlük binası, çekim mekânları arasında yer aldı. Zengin bir görsellik sunan filmin yönetmenliğini Serdar Işık yaptı. 

Reklamveren: Halkbank

Reklamveren Yetkilisi: Dr. Hasan Zeybek, Gül Yıldız, Ayşe Güneş, Dila Alkan, Şermin Keskin Uzun, Gamze Alev

Reklam Ajansı: Renosans İstanbul

Ajans Başkanı: Sedat Tunç

Kreatif Direktör: Şahin İnan, Ersin Pekin 

Kreatif Ekip: Bora Uz, Kayhan Başpınar, Didem Azizoğlu, Sinan Aslantaş, Ertunç Gün, Sinan Kars, Taha Işıklar

Müşteri İlişkileri Direktörü: Arzu Yaraş

Müşteri Temsilcisi: Aslı Birincioğlu

Storyboard: Ali Durak

Prodüksiyon Şirketi: Oneofus

Yönetmen: Serdar Işık

Görüntü Yönetmeni: Alican Akgün

Post Prodüksiyon: IPD Post Prodüksiyon 

Müzik: Jingle House

Medya Ajansı: Skala Medya


 

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 22:54

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109