Günde 150 bin Kişiyi Butik Menülerle Doyuruyor!

Parıltım Yemek, toplu yemek hizmetleri sektöründe kalite ve hizmet standardını yükselterek kurumlara sunmaya devam ediyor.

Günde 150 bin Kişiyi Butik Menülerle Doyuruyor!
 Günde 150 bin Kişiyi Butik Menülerle Doyuruyor!

Parıltım Yemek, toplu yemek hizmetleri sektöründe kalite ve hizmet standardını yükselterek kurumlara sunmaya devam ediyor. Günde 150 bin kişiye toplu yemek hizmeti veren Parıltım Yemek, bu yıl %20 büyüme hedefliyor 


Toplu yemek sektörünün güçlü markalarından Parıltım Yemek, çalışanına ve teknolojiye yaptığı yatırımlar, nitelikli servis ve yemek kalitesiyle günde 150 bin kişiye yemek hizmeti veriyor. 2017 yılına, organik ve inorganik olarak, yüzde 20 büyüme hedefiyle giren Parıltım Yemek, toplu yemek sektörünün kalite ve hizmet standardını yükselterek; adeta ‘butiği’ oldu!

Toplu yemek kavramını tabldot anlayışından çıkararak özgün ve butik hale getirdiklerine dikkat çeken Parıltım Yemek Yönetim Kurulu Başkanı Necat Aydın, “Sektörde yemekçilik dönemi çok gerilerde kaldı. Artık kendimizi işletmelerin yiyecek ve içecek sorumluları gibi görüyoruz ve her ihtiyaca yönelik çözümler sunuyoruz.”

Sektörde 36’ncı yıl!

Aile olarak sektörde 35’inci yıllarını kutladıklarını; bu alanda öncü ve aynı zamanda yerel sermayeli markalardan biri olduklarını vurgulayan Necat Aydın, “Bu yıl %20 büyümeyle birlikte verimlilik artışı hedefliyoruz. 2017’de müşteri portföyümüze yeni şirket ve kurumlar da katılacak. Kapasite artışı, servis ve ürün kalitesine yaptığımız yatırımlarımız müşteri memnuniyeti olarak dönüyor” açıklamasını yaptı.

İşin mutfağından gelen yönetim
Parıltım Yemek’in hızlı aksiyon alma becerisi ve dinamik menüleriyle rakiplerinden ayrıştığını, toplu yemek sektöründe ‘butik marka’ haline geldiğini belirten Aydın, “Yönetim olarak bu işin mutfağından geliyor, beklentileri ve talepleri biliyoruz. Bu yüzden müşterilerimize en doğru menüleri, doğru maliyetlerle sunabiliyor, hızlı aksiyon da alabiliyoruz” dedi.

Editöre not:  80’li  yıllardan itibaren Aydın ailesi, Necat Aydın önderliğinde, Türkiye genelinde kurumlara hem yemek dağıtımı yapıyor hem de kendi ekipleriyle kurumlarda mutfak kurarak hizmet veriyor. Necat Aydın 4 yıl boyunca İstanbul Yemek Sanayicileri Derneği’nin başkanlığını yapmıştır ve Yemek Sanayicileri Dernekleri Federasyonu’nun kurucularındandır. Türk mutfağından dünya mutfağına uzanan geniş bir menü hazırlama kapasitesine sahip olan Parıltım Yemek, şu an günde 150 bin kişiyi doyuruyor. 2’nci jenerasyonun da yönetime katıldığı Parıltım Yemek’te çalışan sayısı 2 bin 300’ü buluyor. 
İYSAD Yemek Sanayicileri Derneği üyesi olan Parıltım çatısı altında Parıltım Yemek’in yanı sıra Parıltım Express Services, Gurme Durak, Köfteci Toto, Pizza&Fetta, Caffeteria, Caffelite, Pamuk Yemek, Eylül Endüstriyel Toplu Yemek, Bosco Di Serena,  Parıltım Restoran gibi markalar da bulunuyor. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER