GELENEKSEL LEZZET HAMBURGERE GİRDİ

25 yıllık geçmişi ile Bağdat Caddesi’nin en eski cafesi olan Cafe Cadde, sürekli yenilediği mönüsüne her ay farklı lezzetler katmaya devam ediyor.

GELENEKSEL LEZZET HAMBURGERE GİRDİ
 GELENEKSEL LEZZET HAMBURGERE GİRDİ
25 yıllık geçmişi ile Bağdat Caddesi’nin en eski cafesi olan Cafe Cadde,  sürekli yenilediği mönüsüne her ay farklı lezzetler katmaya devam ediyor.


Ekmeğini bile kendi mutfağında yapan, taze ve sağlıklı beslenme konusunda büyük bir hassasiyet gösteren Cafe Cadde’nin müdavimleri, eski ve yeni tatları bir arada bulmanın keyfini çıkarıyor.


Geleneksel Türk Mutfağı’na ait kuzu tandır ile hamburgeri buluşturan Cafe Cadde, nefis bir lezzet yaratarak adeta 3 nesli bir araya getirdi. Bol kekikli tandır etinin, karamelize soğan ve cheddar peyniri ile buluşup, özel hamburger ekmeğinde sunulduğu Tandır Burger, yanındaki patatesi ve özel sosları ile hem büyüklerin hem de küçüklerin favorileri arasına girmeyi başardı. Geleneksel lezzetin modern yorumu olarak sunulan Tandır Burger; yeni nesle geleneksel yemekleri sevdirirken, eskilere de sağlıklı hamburger yeme fırsatı sunuyor. 


Bağdat Cadde’sinin en kıdemli mekanı Cafe Cadde; sürekli yenilenen mönüsü, profesyonel mutfak kadrosu ve hizmet kalitesi ile yediden yetmişe bütün misafirlerini mutlu etmeyi başarıyor.  Sağlıklı beslenme ve gurme lezzet arayışında olanlar, şık ve konforlu ortamı tercih edenler, keyifli vakit geçirmek isteyenler için hepsi ve daha fazlası Cafe Cadde’de.  
Cafe Cadde klasikleri arasına girmiş, Pazar açık büfe  kahvaltılarını ve diğer lezzetleri tatmak, orman meyveli nefis cheese cake eşliğine bahçesinde kahvenizi yudumlamak ve özel sürprizlerle karşılaşmak isterseniz, hiç vakit kaybetmeden çeyrek asırlık Cafe Cadde’ye uğramanızı öneririz.

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109