“FLO Garaj Günleri” Yine Büyük İlgi Görüyor

Geçtiğimiz yıl büyük ilgi gören ve 250 binin üzerinde kişinin ziyaret ettiği “FLO Garaj Günleri” 15 Nisan’da başladı.

“FLO Garaj Günleri” Yine Büyük İlgi Görüyor
“FLO Garaj GünleriYine Büyük İlgi Görüyor
geçtiğimiz yıl büyük ilgi gören ve 250 binin üzerinde kişinin ziyaret ettiği “FLO Garaj Günleri” 15 Nisan’da başladı. Yüzlerce marka ayakkabının 3,99 TL’den başlayan fiyatlar ve yüzde 80’e varan indirimlerle satışa sunulduğu “FLO Garaj Günleri”ni ilk iki günde yaklaşık 25 bin kişi ziyaret etti.

Güncel moda ve geniş bir ürün yelpazesini, ulaşılabilir fiyatlar ile sunan FLO, Bağcılar’daki yönetim merkezinde düzenlediği “FLO Garaj Günleri” ile yaklaşık 5.000 model ürünü, indirimli fiyatlarla müşterileriyle buluşturuyor. İlk iki gün yaklaşık 25.000 kişinin ziyaret ettiği Garaj Günleri’ne bir ayın sonunda 300 binin üzerinde ziyaretçi bekleniyor.

Alışveriş tutkunu olan kadınlar her zaman olduğu gibi Garaj Günleri’nde de ön plana çıktı. İlk iki günde kadınlar erkeklerden daha fazla alışveriş yaptı Yaz mevsimine hazırlandığımız bu günlerde yazlık ayakkabılar en çok satın alınan modeller arasında yer alıyor. Dünyaca ünlü markaların zengin alternatiflerle satışa sunulduğu Garaj Günleri’nde ayakkabının dışında rengarenk çantalar, tişörtler ve eşofmanlar da büyük ilgi görüyor.

Her gün bir ürün 3,99 TL’ye

Geçtiğimiz yıl 250 binin üzerinde kişinin ziyaret ettiği “FLO Garaj Günleri”nde 3.99’dan başlayan fiyatlarla 19,99, 29,99, 39,99 ve 49,99 TL’ye ayakkabı bulmak mümkün. “FLO Garaj Günleri” boyunca ayrıca her gün bir ürün grubundan seçilen bir model, stoklarla sınırlı olarak sadece 3,99 TL’den satışa sunuluyor.

Türkiye’nin en büyük ayakkabı mağazalar zinciri FLO, yüksek kaliteyi uygun fiyata almak isteyen tüm tüketicileri Bağcılar’daki merkez binasında* düzenlediği Garaj Günleri’ne bekliyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER