Fil Necati, ‘Youtuber’ oldu!

Kral Şakir’in sevilen Fili Necati, Cartoon Network’ün yeni ‘Youtuber’ı oldu:

Fil Necati, ‘Youtuber’ oldu!
 Fil Necati, ‘Youtuber’ oldu!


Kral Şakir’in sevilen Fili Necati, Cartoon Network’ün yeni ‘Youtuber’ı oldu:

Çocukların sevdiği çizgi film karakteri Fil Necati Kral Şakir dizisiyle yakaladığı başarıyı Youtuber olmak için kullanıyor, Cartoon Network’ün Youtube kanalından videolar paylaşıyor. Fil Necati’nin kutu açma, yemek tarifi, ev tanıtım ve soru & cevap videoları 9 Kasım’dan itibaren her Cumartesi Cartoon Network Türkiye Youtube kanalında çocukları bekliyor.


Cartoon Network Türkiye Youtube kanalında tanıdık bir isim “Merhabalar arkadaşlar” diyerek çocukları karşılıyor: Kral Şakir’in sevilen karakteri Fil Necati!

Cartoon Network’ün ‘Çizgi Film Gurmeleri’ne özenerek kendini ‘Youtube gurmesi’ ilan eden Fil Necati, ‘Youtuber’lar gibi kutu açma, yemek tarifi, ev tanıtımı, soru cevap hatta makyaj videoları çekiyor ve YouTuber olma yolunda ilk adımını atıyor, ancak Necati’nin her video denemesinin sonunda bir aksilik çıkıyor. Cartoon Network, “Necati gerçek bir YouTuber olabilecek mi?” sorusunun cevabı için çocukları 9 Kasım’dan itibaren her cumartesi Youtube kanalına bekliyor.

Videolarını çekmeye yardım eden komik Fiko ile birlikte Fil Necati’nin Youtube videoları Cartoon Network Türkiye Youtube kanalında çocuklarla buluşuyor. Cartoon Network’ün Çizgi Film Gurmeleri’ne de gönderme yapan Fil Necati, yeni videolarını izlemeleri için çocukları bekliyor.

Fil Necati’nin videolarının yanı sıra yüzlerce eğlenceli çizgi film, birbirinden keyifli içerikler Cartoon Network Türkiye Youtube kanalında çocuklarla buluşuyor.

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109