DEV OYUNCAK VADAA’LAR AÇIK ARTIRMA İLE SATILACAK, GELİRİ TEGV’E BAĞIŞLANACAK!

Worldcard’ın sevilen maskotu Vadaa’nın dev versiyonu, hem Marka Konferansı’nın ilk gününde Yapı Kredi World standında hem de gittigidiyor.com’dan açık artırmaya sunulacak.

DEV OYUNCAK VADAA’LAR AÇIK ARTIRMA İLE SATILACAK, GELİRİ TEGV’E BAĞIŞLANACAK!
 DEV OYUNCAK VADAA’LAR AÇIK ARTIRMA İLE SATILACAK, GELİRİ TEGV’E BAĞIŞLANACAK!

Yapı Kredi World, çok sevilen maskotu Vadaa ile çocukların eğitimi için gelir yaratmaya devam ediyor. Yapı Kredi World, 15 yıldır ana sponsorluğunu üstlendiği Marka Konferansı’nda bu sene eğitim adına çok anlamlı bir etkinliğe imza atacak.

Worldcard’ın sevilen maskotu Vadaa’nın dev versiyonu, hem Marka Konferansı’nın ilk gününde Yapı Kredi World standında hem de gittigidiyor.com’dan açık artırmaya sunulacak. Marka Konferansı’ndaki Vadaa için verilen tekliflerin en yükseği, Yapı Kredi’nin “sürpriz oranı” ile katlanacak. Böylece açık artırmada kazanan teklifin üzerine Yapı Kredi’nin belirlediği sürpriz oran da eklenerek, elde edilen gelir Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’na (TEGV) bağışlanacak

Yapı Kredi Grup Direktörü Serkan Ülgen, TEGV ile iş birliği kapsamında 2 yıldır belirli noktalarda satışı gerçekleştirilen Vadaa oyuncaklarından elde edilen gelirin TEGV eğitim parklarındaki çocukların bir senelik eğitimine aktarıldığını hatırlattı. 2014 yılında TEGV ile başlatılan bu iş birliğinin devam ettiğini belirten Ülgen, şu bilgileri verdi: “World’ün maskotu olarak 15 yıl önce hayatımıza giren Vadaa, bugün Türkiye’nin en iyi tanınan maskotu ve hala ilk günkü gibi ilgi çekiyor, çok sevilmeye devam ediyor. Biz de geçtiğimiz yıl halkımızın Vadaa’ya duyduğu bu sevgiye, topluma değer katabilecek bir proje ile karşılık vermek istedik. Bu düşünceyle TEGV iş birliği ile başlattığımız projemizle bugüne kadar tüketicilerle 16 binin üzerinde Vadaa maskotunu buluşturduk, yaklaşık 500 çocuğun 1 yıllık eğitim masrafını karşıladık. Türkiye’nin farklı yerlerinde çeşitli etkinliklerimizde kullandığımız dev Vadaa oyuncağımızın gördüğü büyük ilgi, projemizi bir adım öteye taşımamız için bize fikir verdi ve iki adet dev Vadaa tasarladık. Bu dev Vadaa’lardan biri Marka Konferansı’nın ilk günü Yapı Kredi standında açık artırma ile satışa çıkarılacak. Marka Konferansı’nın son günü öğle saatlerinde teklif verme süresi dolacak. Kazanan teklifin üzerine Yapı Kredi olarak belirlediğimiz sürpriz oran da eklenerek, elde edilen tüm gelir TEGV’e bağışlanacak.”

Diğer dev Vadaa’nın ise gittigidiyor.com üzerinden yine açık artırma ile satışa çıkarılacağını belirten Ülgen, “Bu sene ayrıca gittigidiyor.com’un desteğini de arkamıza alıyoruz. Diğer dev Vadaa’mız 14 Aralık 2016 - 14 Ocak 2017 tarihleri arasında gittidiyor.com üzerinden açık artırmaya çıkarılacak. Vadaa’nın TEGV eğitim parklarındaki çocuklar tarafından tasarlanan atkı ile satışa sunulması oyuncağı daha da değerli kılacak” dedi.

Tam 15 yıldır Marka Konferansı’nın destekçisi

Yapı Kredi’nin, fikir ve marka liderlerinin buluşma platformu olan Marka Konferansı’nın 15 yıldır kesintisiz ana sponsoru olduğunu söyleyen Ülgen, konferans hakkında ise şu değerlendirme bulundu: “Yapı Kredi olarak yenilikleri öngörebilmek, değişen dünyaya hızla adapte olabilmek kurum kültürümüzün temelinde yer alıyor. Bu açıdan Yapı Kredi olarak, pazarlama dünyasının trendlerini yakından takip eden ve markaların geleceği üzerine ufuk açıcı sunumlara ev sahipliği yapan Marka Konferansı’na büyük önem veriyoruz. gittigidiyor.com iş birliği ile gerçekleştireceğimiz TEGV projemizi, Marka Konferansı’nda tanıtacak olmak da bizi ayrıca heyecanladırıyor ve sevindiriyor.”

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2016, 16:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109